önce black flag sonra Rogue oyna ama alacak olursan :D
1765622362
evet mekanizma Originden itibaren Degisim gösterdi bende pek ISINAMADIM ama Origin yine...
Merhaba asil ilk oyunlari önce oynamani tavsiye ederim.Assasin creed
Assasin creed
Assasin creed II Mutlaka oynamalisin Ezio serüveni
AC Brotherhood...
FanControl Programini indirip Fanlari kontroll altina alabilirsin. Dedigim gibi Furmark da normel. MSI Afterburner ile de yapabilirsin. Oyunlarda Hotspot...
Furmark da normal ama GPU Hotspot kac gösteriyor ben Resimden cözemedim.Ekran kartinin sicakligi ile Hotspot arasinda 10-15 derece fark olmasi normali...
Bu konuyu sonradan okuyanlar için sonucu yazayım. Eski işlemcim takılıyken 7C52v3G bios sürümünü kurdum (2022 versiyon). Hiçbir problem yaşamadım ve bios...
Yazılım konusunda henüz Nvdia kadar değil bu bir gerçek. Ama eskisi gibi sorunlu da değil. Benim başıma bir sorun gelmedi. Msi center ile argb yüzünden daha...
Bu da değil xpg veya lexar alın özellikle de amd sistemlerde 6000 MHz çok stabil ve kararlı çalışıyor cl30 olmasına da dikkat edin bu 2 marka dışında...
PSU Bronz alma derim. FSP Vita öneririm 850 Watt. Sivi Sogutucu yerine yerinde olsam Fanli sogutma alirdim..Hem ileride bakim acisindan hem dayanirlik...