millet bir soru soruyor sonra meydanda yok burada yardimci olmaya calisanlarda. aksama kadar fikir üretiyor. Nasil kurdu takti kesti bicti bilinmiyor,Madem...
AleykümSelaM.aga ne yapacaksan yap ama sakin kullanilmis PSU alma.Herseyden para KIS PSU dan kisma.
Ben sana FSP Vita GM 3.1 850W öneririm Rezervin olsun
yerel disk ile Ekran sinyalinin ne alakasi var. en azindan Biosa girebiliyor olman lazimdi yerel disk olsada olmasada .Senin islemcinin kendi GPU birligi...
aga sorularmi cok acayip yoksa banami öyle geliyor? bunu yasiyorum deyip birakiyorsun.Bu isigin anlami ne diyorsun?
PC Bios Güncellemesini nasil yaptin ...
aynen hic olmadi Garanti.ASUS ta tek sevmedigim sey butür Sorunlarda Garanti olsun Support olsun burunlari havada.yaninda Baska Kablo varsa onuda dene.birde...
powerlimit undervolting vs hiç bir ayar ellemedim, taktığım günden beri stok halde kullanıyorum tek yaptığım masaüstü hz değerini 240’a almak oldu. Akşam...
anladim umarim en kisa zamanda sonuca ulasirsin.Birde Bozuk olan monitorunu Fabrik ayarlarina döndür.sonra bak yeni Sürümü varmi yokmu Aygit yöneticinden...
Bozuk olan Monitoru sade bagladiginda da olusuyormu?birde yazdim az önce WIN+R ye bas icine perfmon /rel yaz enterle orada Kritik Donanim hatasi veriyormu...