Only06 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Bu hata psu dan mı yardım eder misiniz

Dedigim gibi Ekran kartindan kaynaklaniyor.bana göre. DDU indir Koruma moduna gec windows ile DDU calistir NVDIA bölümünü sec silip pc yeniden baslat önerilir yaziyor ona bas. yeniden baslattiginda son sürümü tekrar nvidia sitesinden yükleyip kur. Dene 1763575227 o halde Bios aktuelmi en son ne...
  2. O

Bu hata psu dan mı yardım eder misiniz

hayir ekran karti sürüm hatasi yada dxdiag.Bios resetle sonra F10 kayit yeniden baslat. DDU ile ekran kartinin sürümünü komple sil ve yenile. gerekirse oyunu sil yeniden yükle
  3. O

Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

altertanif bak Mediamarkt Tikla yada Bu iyi mesela TIKLA Yani alternatif kablolarda vs vs kosmetik yapilabilinir :LOL:
  4. O

Bak bunu görmedim pardon.
  5. O

Bak buradan al derim hazir yaptirmak istiyor isen Komplet TIKLA Bu sekilde mesela 2.220,50 € geliyor 2.220,50 Tikla
  6. O

SSD Tikla [H3 id='Aio+URLhttpsgeizhals.dearctic-liquid-freezer-iii-pro-240-a-rgb-acfre00186a-a3573851.htmlTiklaURL']Aio Tikla[/H3] Sistemin komple Beyaz olmasi sart sanirim
  7. O

Yardım DDR5 ÇİFT RAM GÖRÜNTÜ VERMİYOR.

CMOS RESET´? Tek RAM hangi slota takinca calisiyor MEMTEST de uygulayabilirsin.
  8. O

15000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

bunu ancak kullanilmis bulabilirsen alabilirsin.Harici 5700X3D en son Upgrade olur..Ekran cözünürlügü böyle kalacaksa arkadaslarin tavsiyesi uygun.Ekran karti olarak :D
  9. O

15000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

PSU olarak FSP Vita GM 850W Modular.ehm Monitor cözünürlügü nedir?
  10. O

IPS monitör ışık sızması miktarı normal mi?

Merhaba.Ben olsam direk geri yollardim.Glow asiri gözüküyor.
Geri