Only06 isimli üyenin son içerikleri

1. Only06

Laptop için Gamepad Önerileri

isine bak ben zaten fark var demedim.orada yanlis anlasilma oldu sanirim.Konu hakkinda bilgim yok senin var.oldumu simdi cocuk yuvasi gibi.al simdi formunu bir tarafina yetkilierde silsin profilimi
  2. Only06

ben advocate da yazdim.olabilir öneride bulunursunuz olur biter. bana neden bagliyorsunuz 1767538173 alin FORMUNUZ Sizin olsun.
  3. Only06

ben PC de kulllaniyorum SIKINTI yasamiyorum.Sen kötü buluyorsan o senin sorunun.Senin sunduklarin mi iyi oldu tamam 1767537927 bende sana elli cesit Gamepad atayim istersen.PC icin uygun olmayan Laptop dami uygun ?adam Laptop ile oynayacak.
  4. Only06

Bir G/Ç hatası nedeniyle istek yürütülemedi.

aygit yöneticisine baktinmi orada gözüküyormu? yada h2testw Programini indir bir testden gecir
  5. Only06

R9 9950x3D işlemci Sıvı Soğutma Şart mı

yeterli hatta Artic freeze 36 bile kafi gelir yeterli artic freeze 36 bile yeterli geliyorki seninki bir tik daha iyi.Bana kalirsa SIVI yerine Fanli sogutucu daima iyidir. Bakim acisindan
  6. Only06

Xbox Wireless Controller
  7. Only06

Anakartta sıkıntı olmamasına rağmen ekran da no signal hatası

8 PIN takman gerekir 4 Pin OC icin
  8. Only06

Çözüldü✓ Asus Tuf VG27AQML1A monitörde çizgilenme sorunu

Hayirlisi olsun be Herseyden önemlisi Saglik :LOL::coffee:
  9. Only06

Çözüldü✓ Asus Tuf VG27AQML1A monitörde çizgilenme sorunu

haci o zaman Monitorda gercekten Matrix sorunu varBios da da cikiyor ise yollaman lazim.en son sunu dene.. tüm kablolari cikar sonra PSU fisini cek. PC acma kapatma dügmesine basili tut elektrik akimi cikana kadar sonra tekrar herseyi tak ac.. Avcildigin siyah cizgiler ciktiginda ekranin üzerine...
  10. Only06

original PS5 Controlle ise iyi yada [H3 id='Xbox+Wireless+Controller']Xbox Wireless Controller [/H3]
  11. Only06

Hangi telefonu almalıyım

ben seni algiladim. S25 edge buna es deger olarak yada 17 dedim fiyati düsünerek yazmadim.5060 almak isteyen birine ben neden 5070 al diyeyim. bu kisinin PC yi ne amacli kullanacagina bagli.
  12. Only06

Anakartta sıkıntı olmamasına rağmen ekran da no signal hatası

Güc kablosu islemcinin 8 PIN olanin takman yeterli.yada sonra PC nin fotograflarini cekip buraya bir yükle bizde bakalim.
  13. Only06

Hangi telefonu almalıyım

yada iphone 17 demekta hata nerede adamin alim gücünü senmi kontroll ediyorsun,Öneri verildi alir almaz onun bilecegi.
  14. Only06

Çözüldü✓ ALACAĞIM KASA HAKKINDA

Hayirli olsun baktim güzel Compact duruyor ;)
  15. Only06

Hangi telefonu almalıyım

ya isine bak ben o sekilde öneride bulunmadim .adam iphone 16 e zaten almak istedigini belirtti. ben buradaki fiyatini yazdim sana. TR de oldugunu bende biliyorum.benimle ugrasacagina adama fikirlerini yaz. oldu bitti da ...
Geri