only1enes isimli üyenin son içerikleri

1. O

Sistemim ne kadar eder?

Merhabalar, yeni bir sistem alacağım ondan öncesinde elimde olan fazla sistemi çıkartmak istiyorum. Sistemime bakıp ne kadara ilana koymam gerektiği hakkında fikir verebilir misiniz? İtopya'dan 2019'da DA-V4 hazır sistem olarak almıştım. Sonrasında işlemci, RAM ve M2 değişikliği yaptım. 2 sene...
  2. O

RX 6700XT Yerine Ekran Kartı Tavsiyesi

Sadece coil whine var diye değil örneğin Discord da ekran paylaşımında bir süre sonra seslerde cızırtı yapmaya başlıyor birebir aynı sistemde sadece ekran kartı Nvidia olan arkadaşlarımda böyle bir sorun yok ek olarak çok fazla ve çok hızlı olacak şekilde sürekli sekmeler programlar arası geçiş...
  3. O

RX 6700XT Yerine Ekran Kartı Tavsiyesi

Merhaba, mevcut sistemimde ASUS DUAL RX 6700XT kullanmaktayım fakat Coil Whine sorunu mevcut ve ekran kartı değişikliği yapmak istiyorum. Nvidia da bu klasmanda hangi kartları tercih edebilirim veya hangi kartları tercih etmeliyim AMD tarafından bir süre uzaklaşmak istiyorum. İkinci el veya...
  4. O

Palit RTX 5060 Alınır mı?

Herkese tşekkürler, RX 9060XT'nin çıkışını bekleyeceğim. Çıktığında hangi markalar tavsiyeniz olacaktır, coil whine, ısı veya genel olarak herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum. Asus'ta yaşadım ve onlarla konuştuğumda Dual modellerinde bu sorun olduğunu söylediler.
  5. O

Palit RTX 5060 Alınır mı?

Merhabalar, başlıktan da anlaşılabileceği üzere RTX 5060 bakıyorum. Elimde şu an Asus Dual RX 6700XT mevcut ve coil whine sorunu var ve AMD ekran kartı olması beni genel olarak rahatsız ediyor, bu yüzden ekran kartı değiştirmeyi düşünüyorum. Bu fiyat bandında önerileriniz varsa önerilere açığım...
Geri