ben onlar uzerinden ornek verdim yani yayın ve oyun icin onerebiliceginiz baska ekran kartları var mı bu arada 2. elde alabilirim uretilmememsi sorun degil
arkadaşlar hayırlı geceler aklıma takılan bir soru var rtx serisi ekran kartlarından hangisini almak mantıklı (yayın icin)
ornek olarak 4070ti super le 5070 neredeyse aynı ama fiyat farkları var bunlara bakılınca hangisini almak en mantıklı oluyor
(amd onericek kardeslerim rtx icin konu actım...
hocam allah var guldum ama cidden benim oyle yok su oyuna fsr gelicek yok yazılımı soyle olucak derdim olmadan rtx imi acıp dlss imi acıp oynamak isterim gerek duymuyorum amd ye
kankam yorumdakilerin aynısını bizzat arkadaşımın bilgisayarına denemiştik hicbiride olmamıstı sırf onun için psu degistirdi ondan bile degilmiş en sonunda bilgisayarcıya goturduk bios un eskiymiş ondan yapıyor dedi daha da yasamadı sorunu denemeni tavsiye ederim
hayırlı akşamlar arkadaşıma bilgisayar dizicez 40k ya kasayı aldıktan sonra geri kalanları halledecegiz malum ünide evde sıkılıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
arkadaşlar iyi forumlar 50bin tl bütçe ile monitor ve pc lazım kardeşime hediye olarak alıcam kendi kardeşinize alırmışcasına bir tavsiye yaparsanız cok sevinirim