onlyMIZDI isimli üyenin son içerikleri

1. onlyMIZDI

En iyi erkek iç giyim markası hangisi?

Seversin sevmezsin bilmiyorum ama kesinlikle bircok marka denedim nike ck tommy de dahil aralarinda ennn ama ennnn cok begendigim gercekten parasini hak eden gordukce stokladigim bir urun vardir. Oda BUSHIDO Boxer dostlar kesinlikle giydikten sonra tutkulari falan kenara koseye atacaksiniz.
  2. onlyMIZDI

Ekran Karti fan kontrolu ayari AMD

Merhabalar soyle bir sorunum var benim AMD Uygulamasinda Fan Kontrolunu kapatiyorum fakat her seferinde yeniden aciliyor yuksek ihtimalle Gigabyte Control Center ayari actiriyor RGB Leri ayarlamak icin mecburen Control Center i kullaniyorum fan ayari acinca da en ufak oyuna girdigimde direkt...
  3. onlyMIZDI

Çözüldü✓ RX 9070 XT nitro+ Düşük FPS sorunu !!

Hovam benimde ekranin ortasinda bazen boyle pixel takilmasi gibi oluyor.
  4. onlyMIZDI

Çözüldü✓ RX 9070 XT nitro+ Düşük FPS sorunu !!

Hocam ne yaptinz cozdunuz mu ?
  5. onlyMIZDI

AMD 9070XT Yuksek FPS Ama Takilma oluyor yardim.

Hersey otomatik ayarda fakat hala sorun var
  6. onlyMIZDI

Mesela nasil bir sikinti hangi ayar nasil olmali ?
  7. onlyMIZDI

AMD 9070XT Yuksek FPS Ama Takilma oluyor yardim. Nasil cozebilirim mesela 200 FPS Aliyorum fakat cok fazla tek tek takilma oluyor.
  8. onlyMIZDI

Kasa toplayacagim fakat fanlar hakkinda yardim lazim

Benim sogutucu hepsini tek CPU_FAN kablosuna ayarlamis rev 2 oldugu icin kasa hub a sogutucu anakarta olacak sekilde devam
  9. onlyMIZDI

Gercekten cok saolun hocam 2 gundur aradigim cevap buydu net temiz bir bilgi kafa karisikligi olmadan cok cok saolun ne kadar tesekkur etsem azdir. Kontrolcu olarak Arctic fan hub aldim 600TL gibi bir fiyati varmis. Kasa uzerinde mi butun fanlari ona baglayacagim sogutucunun soketleri de kontrol...
  10. onlyMIZDI

Kasa içi sıcaklık hakkında

Bence fanlar tirt olabilir verdigi basinc rpm falan illa ki etki eder
  11. onlyMIZDI

Hocam evde degilim seyehatteyim bilesenler eve geldi fakat ben eve gidemedim birkac eksik kaldi kontrolcu gelecek. Psu gelecek ekran karti gelecek gelince kurulum yapacagim. Zannetmiyorum cok siritacagini cunku kasa gercekten cok heybetli duruyor ve guzel duruyor ben one 2 fan arkaya 1 egsoz...
  12. onlyMIZDI

Dostlar merhabalar bir sorum olacaktı şimdi ben kasa build edeceğim kendime fakat fanlar konusunda şöyle bir soru kafama takıldı sıvı soğutucuunun fanlarıyla kasanın egzoz fanlarını ana kart üzerine monte ederken eğer yeterli kalmaz ise veyahut da rgb bir kontrol yapmak istersem bir rgb bir...
  13. onlyMIZDI

MSI MAG A1000GL Nasildir ? Alinir mi ?

Tuf serisinden cok hoslanmiyorum acikcasi Tuf asus un en alt segment urunleri neredeyse
  14. onlyMIZDI

9070xt de hangi soketi kullanacagim pci 5.1 mi ? psu hakkinda cok bilgim yok da.
  15. onlyMIZDI

MSI MAG A1000GL 1000W 80+ Gold PSU Baslikta da belirttigim gibi nasil alinir mi RX9070XT Ile kullanacagim.
Geri