oNrCCN isimli üyenin son içerikleri

1. oNrCCN

Türk Hava Yolları, yetiştirilmek üzere Pilot arıyor!

Tabi ki her zaman seve seve ☺️ Hangi uçakta olduğunuzu söylemeniz yeterli ben apron tarafından damlarım ☺️
  2. oNrCCN

Hocam uzun yıllar Ata'da görev aldım , Yeni havalimanı açılınca oraya geçtik ve ilk açıldığı günden beri de oradayım.
  3. oNrCCN

Harikaymış Allah kolaylık versin . Bende 16 yıldır yer hizmetlerindeyim SMS biriminde memnun oldum ☺️
  4. oNrCCN

Hocam sektörün içindeyim derken merak ettim hangi bölümde yer almaktasınız taytıl olarak.
  5. oNrCCN

Beyaz mekanik klavye önerisi

GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch Beyaz Mekanik Gaming Klavye
  6. oNrCCN

Yardım Leyla ve mecnun exxen mi eski halimi

Ben severek hem eskisini izlerdim şimdi de yenisini izliyorum. Önce eskiyi izle , sonra yeniye devam.
  7. oNrCCN

Windows 11 geçilir mi

Teşekkürler usta en iyisi Windows10 Pro'da kalmak o zaman.
  8. oNrCCN

Windows 11 geçilir mi

Windows 11 Oyun konusunda kötü diyorlar. Sizce de öyle mi bende Windows10 PRO orjinalden geçmeyi düşünüyorum.
  9. oNrCCN

Bios Çöktü. Yardım lazım

Bios pilini çıkartıp biraz bekledikten sonra tekrar denediniz mi. Bir kaç arkadaşımın sizin gibi sorunu vardı bunu deneyince çözüm buldu ve sonra da biosu tekrardan güncelledi.
  10. oNrCCN

Cpu Kullanımı %100 Drop sorunu

Bilgisayarı yeniden başlat bir dakika bekle kendine gelsin sonra boşta hiç bir şey çalıştırmadan görev yöneticisini açıp işlemci kullanımına bakman daha iyi olur.
  11. oNrCCN

Çözüldü✓ Anakartımın bluetooth'u varmı?

Bluetooth adaptör şart.
  12. oNrCCN

❌İndirim Bitti! ACER ASPİRE 6.599TL

Tablet yerine alınabilir mi bilemedim ama bu fiyatlara bulunursa Apple tabletler daha mantıklı ve daha uzun ömürlü geliyor bana.
  13. oNrCCN

"1.000 Görme Engelli İnsan İlk Kez Görebiliyor"

Helal olsun.
  14. oNrCCN

Evden kaçmak zorunda kaldım..

Allah yardımcın olsu zordur elbet. Bir yandan çalışıyor bir yandan okuyorsun anladığım kadarı ile çalışıyorsan ve eline para geçiyorsa bu yaşına kadar zar zor sabır etmişsin bir sene daha sabır et ve o bir sene içinde para biriktirmeye bak daha sonra bir artı bir stüdyo evler vardır onlardan...
Geri