Onur C. | TeknoBilgi isimli üyenin son içerikleri

1. Onur C. | TeknoBilgi

🔥İndirim Arctis Nova Elite 23.116!

Teşekkür ederim, hayır mahsuru yok. Bilgi Güvenliği ve Sistem Uzmanıyım Ayrıca ISO 27001 iç denetçisiyim.
  2. Onur C. | TeknoBilgi

Evet aynı soruyu bende soruyorum. Mantıken Nova Elite Omni diye de bir model çıkartmaları gerekiyordu. Belkide bu indirimleri o yüzden yapıyorlar? 1788552404 Söyledikleriniz pro modeli için doğru ancak nova elite aynı gövdeyi kullanmıyor aynı değiller. Şayet benim ilk başta ilgilendiğim model...
  3. Onur C. | TeknoBilgi

Evet indirimden önce 32 bin tl ye amazon dan aldım ekran görüntüsünü iletiyorum. Ben sizin söylediğiniz hiçbirşeyi yalanlamadım savunmaya çalıştığınız noktayı anlayamadım iddianız A50X in fiyatının 13 bin tl olması ise lütfen link atın forumdaki arkadaşlarımız yararlansın şayet bir fırsat...
  4. Onur C. | TeknoBilgi

Söylediğinize yalan demedim, akakçe de tüm hareketler gözüküyor ancak şuanda 13k ya A50 X alınabiliyor mu?
  5. Onur C. | TeknoBilgi

Üstadım eşim ile bir önceki kullandığım kulaklık Astro A50 idi bir önceki sayfalarda fotoğraflarını paylaştım. Astro A50 modelinden SS Elite'e geçiş yaptık. Mikrofon konusuna yorum yapmayacağım haklısınız ancak ses konusunda ciddi ve bariz SS Elite daha iyi. Ayrıca pad olarak da benim gibi...
  6. Onur C. | TeknoBilgi

Adamı gazlamak için kulandığım ciddiyeti çok olmayan bir cümleydi. Ayrıca düz Astro A50 modelinden bahsediyorsunuz ben A50 X modelinden bahsediyorum. X modeli genellikle 18K civarlarında seyir ediyor.
  7. Onur C. | TeknoBilgi

Kaçırma, kaçırma! Sabah bu listede birkaç mağaza daha vardı tek tek azalıyorlar :kizginpeepo: Astro A50X parasına, SS Elite alıyorsun daha ne olsun:kekw:
  8. Onur C. | TeknoBilgi

SS Elite in Sage & Gold rengini yakından çektiğim fotoğraflarını paylaşmak isterim sizin ile.
  9. Onur C. | TeknoBilgi

Şuanda Omni Pro ile aynı fiyat aralığına satılıyorken Nova Elite almak kesinlikle daha mantıklı olacaktır. Dün Levent VatanBilgisayardan satın alırken 3 adet vardı 2 tanesini ben aldım son 1 adet duruyordu orayı da değerlendirebilirsiniz eğer forum istanbulda kalmadı ise. Ayrıca telefonla da...
  10. Onur C. | TeknoBilgi

Nova Elite ve Nova Pro Omni bahsettiğiniz iki profilede uyuyor. Hem müzik hemde oyun oynarken gayet tatmin eder. Oyunlarda Sonar'ı açtığınızda ayak sesleri ve çevresel sesler de arşa çıkıyor.
  11. Onur C. | TeknoBilgi

Kulaklık hakkında kısaca şunları yazabilirim, ürünü sabah aldım, dışarıda, iş yerinde ve evde kullandım. ANC kesinlikle yeterli transparan modu daha iyi olabilirdi, ses kalitesi vokaller aşırı iyi ancak bass ları bu fiyattaki bir ürün için daha iyi beklerdim Samsung buds 2 pro daha çok bass...
  12. Onur C. | TeknoBilgi

Evet LG, QNED86T modeli. Apple TV uygulaması ürün üzerinde hazır kurulu olarak geldi.
  13. Onur C. | TeknoBilgi

Teşekkür ederim iki adet satın aldım, eşime ve kendime. 🙋
Geri