Onur. K isimli üyenin son içerikleri

1. O

Ekran kartı fan açmıyor

Merhaba yeni sistem topladım ekran kartım 4070 ti süper galax marka 50 derecelere geldi fan açmadı led ışıkları yanıyor ama fan açmıyor belirli bir ısı ayarı fln mı var acaba çalışması için
  2. O

Çözüldü✓ Anakart ram uyumluluğu cpu ve dram ışığı yanıyor

teşekkürler sağolun
  3. O

Ram sadece 4. slotta çalışıyor

Merhaba yeni sistem topladım ancak sadece 4. slotta ram takınca görünü geliyor ilk 3 slotta görüntü yok ne yapabilrim
  4. O

Doğru diyorsunuz öyle yapmak lazım en son care artık ama benm anlamadığım sadece 4. slotta açılıyor yani tek de taksan d,ğer slotlarda acılmıyor
  5. O

evet çift ram takınca yine acılmıyor tek de acıyor ne yapacağım ?
  6. O

Yardım CPU ışığı kırmızı yanıyor

denedim sadece 2. yada 4. slota tek ram takınca acılıyor çift ram takınca acılmıyor
  7. O

çözdüm sonunda yıldırdı beni 4. ram slotuna tek ram taktım geldi görüntü ışıklar da söndü hepinize teşekkrü ediyorum
  8. O

reis 2. slota taktık fisrt yazan olmadı ancak 4. slota taktığımda geldi ekran ışıklar da söndü teşekkür ederim dünden beri bununla uğrasıyorum 1733565288 HOCAM FİST YAZAN SLOTLARA TEK RAM TAKINCA ACILIYOR AMA ÇİFT RAM DE AÇILMIYOR 3 DEFA UYARI SESİ GELİYOR CPU DRAM IŞIĞI YANIYOR KALIYOR ÖYLE
  9. O

deneyeyim hemen
  10. O

yok amd expo da yazıyor satıcıya soruyorum destekliyor diyor da msı sitesinde yok aldığım ramler
  11. O

2. slotta mı geldi görüntü reis nasıl oldu bende de aynı sorun var ramleri iade edecektim 1733564043 bende de cpu kırmısı led yanıyor dram sarı yanıyor görüntü yok ama sistem çalışıyor bios da güncel
  12. O

DDR5 EXPO RAM önerisi

ben aldım iade edecem ekrana görüntü gelmedi dram ışığı ve cpu ısıgı yanıyor anakart desteklemiyormus yani siteye göre MAG B650 TOMAHAWK WIFI
  13. O

Çözüldü✓ Patriot Viper Venom RGB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 ram alınır mı?

ben aldım da iade edeceğim sisteme görüntü gelmiyor msı mag b650 tomahawk wifi anakrt desteklediği ramlerde yokmus ben bakmadan aldım ss
  14. O

10 dakika beklediğim oldu cok uzun beklemedim
  15. O

denedim olmadı dram ışığı ve cpu ışığı yamaya devam ediyor görüntü yok ( bios flashbak) ile bir kaç farkleı bios sürümü güncelleme yaptım yine görüntü gelmedi 1733563361 Bios güncel pil söktüm taktım değiştirdim sonuç değişmedi sanırım ramler uyumsuz ondan ya
Geri