Yorumlara bakarak monitörünün yenileme hızına sabitlemeni önermiyorum ama dediğiniz gibi 300-400 fpslere sabitleyebilirsiniz çünkü rekabetçi bir oyundan bahsediyoruz v
Merhaba 25-30k arasında sistem önerebilir misiniz?
Oyun ağırlıklı bir sistem olacak nivdia ekran kartı ve amd işlemci olması önceliğimdir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
https://www.incehesap.com/kingston-kc3000-skc3000s-1024g-1tb-7000-6000mb-s-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-65765/
ekteki ssd gaming gecesinde indirime girecek ürünler arasında alınır mı ve bu ssdnin ısınma sorunu var mı m2 bloğumda soğutma yok.
Şuan halihazırda piyasada var mı bilmiyorum ama yıllar öncesinden kalma B450mS2h anakart kullanıyorum ve ben de bahsettiğin işlemciyi kullanmaktayım herhangi bir sorun yaşamadım f/p bir şey almaya bak ortalama seviyedeki her anakartın destekleyeceği bir işlemci.
Ben de m2 ssd alacağım attığınız ssdyi dram olduğu için çok öneriyorlar fakat bu dram özelliğinin stabilite ve uzun ömür haricinde ekstra bir artısı var mı daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorum gecikme azaltma gibi vs