valorant oynarken oyundan atıyor resimdeki ekran geliyor her oyun en az 1-2 kez yaşıyorum
bu sorun neden kaynaklanır ?
işlemcinin dahili gpusunu kullanıyorum düşük ayarlarda oynuyorum zaten ara sırada anlık takılmalar oluyor oyunda onu da çözemedim
Arkadaşlar merhaba sıfırdan kasa topladım
2 gün önce montajını yaptım ilk kez kasa topladığım için baya zorlandım saatler sürdü ama çok şükür yapabildim.
Aklıma takılan bir şey oldu termal macunu düzgün sürebildim mi diye düşünüp düşüyorum 5 nokta şeklinde ortada 1 köşelere 1 er tane olmak...
Merhaba arkadaşlar sıfırdan tek tek pc topluyorum parçaları yavaştan temin etmeye başladım .
Şuanlık aldığım parçalar şu şekilde
[H3 id='Patriot+Viper+Venom+PVV532G600C30K+32+GB+2x16+DDR5+6000+MHz+CL30+Ram']Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL30 Ram[/H3]
[H3...
Sen hangi kartı kullanıyorsun ?
1755130945
Hocam birde parçaların olabildiğince çoğunu Amazon’dan almaya çalışacağım genelde taksit seçenekleri daha iyi oluyor Amazon’dan işlemci , ekran kartı gibi parçaları almak mantıklı mı ? Bilgin var mı bu konuda satıcısı incehesap mesela 9070xt Amazon’da...
Sağ ol hocam mantıklı geldi bu sistem ama aklımdaki tek soru 9070 XT ekran kartı bana sıkıntı çıkarır mı ? Çoğu kişi Nvidia ekran kartlarının yazılımlarının daha iyi olduğunu söylüyor bu konuda bilgin varsa aydınlatabilir misin sıkıntı yaşar mıyım bu amd karttan acaba
Merhaba arkadaşlar 50-55 bin TL bütçeyle bilgisayar toplamak istiyorum fakat toplamak yerine direkt hazır sistem almak daha mantıklı ise bilgi verirseniz çok sevinirim.
Çok fazla anlamam fakat ufak bir araştırmayla birlikte aklımda oluşan parçalar şu şekilde oldu
İINTEL Core i5 14400F 2.5GHz...