onur1216 isimli üyenin son içerikleri

1. O

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

@Tayfunns Tayfun hocam merhabalar tekrardan bana lenovo legion 25-10 monitör önermiştiniz almıştım ama sürekli sıkıntı yaşıyorum ghostin ve nişangah kayması yapıyordu iade oluşturdum ikinci bi seçenek olarak da Alienware Aw2525hm bu monitörü önermiştiniz bunu mu alayım yoksa 420 hz thunderoboot...
  2. O

Steam Pahalı Oyunlar İçin Alternatif Çözüm Önerisi

teşekkür ederim sağolun bakacam hepsine
  3. O

Çözüldü✓ 27G4HA - 25G50Z Hangisini Almalıyım ? acil

eğer cs2 valo givi fps oyunları oynuyorsanız ve aradığınız hız ve tepkime süresi ise bence bunu alıp geçin aocdan daha iyi diye biliyorum bende de var kullanıyorum...
  4. O

ya herkes güvenilir site diyorda bu piyasada yeni olan biriyim hangi site güvenilir nerden bilicem ben :D
  5. O

bunu bilmiyordum pardon 1779029317 e bazen link paylaşıyoruz burada akakaçe gibi vs öle şansımız yok mu
  6. O

yardımlarınız için teşekkür ederim ancak torrent indirmek için hangi siteyi önerirsiniz ?
  7. O

paylaşımlı hesaplar dediğiniz ney ? ayrıca laptopta indirsem orada test edip asıl bilgisayarıma aktarsam nasıl olur ?
  8. O

başlıkta yazdığım gibi bazı steam oyunları aşırı derece pahalı geliyor yani yükleyip bitirip sileceğim oyunlara o paraları vermek istemiyorum. Bu konuda bazı alternatif oyun platformlarına baktım ancak sorum şu torrent indirmek zararlı mı ya da korsan olarak indirebileceğim herhangi bir...
  9. O

10-11k Monitör Tavsiyesi

Seçim senin dell alsanda çok hzı açısın bşr fark göremiyecez ben de onu düşünerek aldım lenovoyu ha yarın öbür gün cs2 faceit 3000 elo üzeri kasarsın vs o zaman gir 600 hz al
  10. O

10-11k Monitör Tavsiyesi

Bence lenovo al gerek yok yarın öbür gün daha çok oynarım diyorsan paran olunca benq vs alırsın
  11. O

Yeni Bilgisayar İçin Parça Önerileri

neredeyse aynı bütçeye tek tek toplayıp taksitli şu şekilde bi sistem dizebilirsin bence Amd ryzen 7 9800x3d : 20.894÷6 Sapphire RX 9070 XT Pulse : 35.360÷6 Lexar Ares 2×16gb 6400mhz cl30 : 23.572:6 Kingston kc3000 2 tb : 14.414÷6 Gıgabayte x870 aorus elite : 14.561÷6= Corsair RM850x : 8.524÷6...
  12. O

Yeni Bilgisayar İçin Parça Önerileri

7800x3d için o fiyat olmamış bence
  13. O

10-11k Monitör Tavsiyesi

o tamamen saçma bi şekilde çözüldü benm ramler problemliydi iade ettim yeni ram aldım başka markanın çözüldü
  14. O

10-11k Monitör Tavsiyesi

Tayfun hocaya ben d eilk aocleri sordum alma dedi aşağıda benm konum hala açık oraya bakabilirsin hepsiyle alakalı açıklamaları mevcut neden bu ya da nden şu gibi konular kafanda kalmasın https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-tavsiyesi-verebilir-misiniz.1227545/
  15. O

10-11k Monitör Tavsiyesi

@Tayfunns bu adam bu işin piri sağlam bilgisi var bana aşağıdaki monitörü tavsiye etti6 k ya aldım gayette memnunum zaten diğer muadilleriyle arasında gözle görülür hız bağlamında herhangi bir fark göremezsin cs2 de ama eğer malzeme kalitesi veya renk diyorsan dell al geç...
Geri