@Tayfunns Tayfun hocam merhabalar tekrardan bana lenovo legion 25-10 monitör önermiştiniz almıştım ama sürekli sıkıntı yaşıyorum ghostin ve nişangah kayması yapıyordu iade oluşturdum ikinci bi seçenek olarak da Alienware Aw2525hm bu monitörü önermiştiniz bunu mu alayım yoksa 420 hz thunderoboot...
eğer cs2 valo givi fps oyunları oynuyorsanız ve aradığınız hız ve tepkime süresi ise bence bunu alıp geçin aocdan daha iyi diye biliyorum bende de var kullanıyorum...
başlıkta yazdığım gibi bazı steam oyunları aşırı derece pahalı geliyor yani yükleyip bitirip sileceğim oyunlara o paraları vermek istemiyorum. Bu konuda bazı alternatif oyun platformlarına baktım ancak sorum şu torrent indirmek zararlı mı ya da korsan olarak indirebileceğim herhangi bir...
Seçim senin dell alsanda çok hzı açısın bşr fark göremiyecez ben de onu düşünerek aldım lenovoyu ha yarın öbür gün cs2 faceit 3000 elo üzeri kasarsın vs o zaman gir 600 hz al
Tayfun hocaya ben d eilk aocleri sordum alma dedi
aşağıda benm konum hala açık oraya bakabilirsin hepsiyle alakalı açıklamaları mevcut neden bu ya da nden şu gibi konular kafanda kalmasın
https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-tavsiyesi-verebilir-misiniz.1227545/
@Tayfunns bu adam bu işin piri sağlam bilgisi var bana aşağıdaki monitörü tavsiye etti6 k ya aldım gayette memnunum zaten diğer muadilleriyle arasında gözle görülür hız bağlamında herhangi bir fark göremezsin cs2 de ama eğer malzeme kalitesi veya renk diyorsan dell al geç...