Lenovo müşteri hizmetleriyle görüştüm g sync özelliği var diyorlar çekilen videolardaki sistemler büyük ihtimal amd ekran kartlı sistem olduklari icın g...
Haklisin 2 3farkli video izledim monitör özelliklerini açtığında AMD FreeSync gözüküyor fakat G-SYNC gözükmüyor monitör eline ulaştığında kontrol edip bize...
Birkaç kişi almış 1 2güne cevaplarlar herhalde kendi web sitelerinde ocsuz 320hz yazıyor ama bakalım ne kadar doğru fakat tanitim inceleme yapan kanallarda...
Arkadaşlar Kasım indirimlerini bekliyorum komple set dizmek için fakat şuan bu monitörü almak mantıklı mı kasim indirimlerinde daha düşer mi eğer şimdi...
Arkadaşlar merhaba 5-6bin bütçem var ekipman için kulaklık mouse mouse pad ve klavye alicam aklımda şöyle bi set var inceleyip iyi veya kötü yanlarını...
Arkadaşlar merhaba 5-6bin bütçem var ekipman için kulaklık mouse mouse pad ve klavye alicam aklımda şöyle bi set var inceleyip iyi veya kötü yanlarını...
anakart ram ssd kasa soğutucu kötü onlar özelleştirilebiliyorsa düşünürsün
1758296357
özellikleri buymuş fotoğraftaki kasanın 30kya iyi mi pek bilemedim
Arkadaşlar İncehesap bu akşam 22:00dan sonra böyle bi sistem satışa cikarticak büyük ihtimal 30.999 olucak sizce alınır mi yoksa Kasım indirimlerini...
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html bu sistem alınır mi şuan vatanda indirim ile birlikte 30bine...