Hocam monitöre hangi teknik servis bakıyor googleden araştır bi ara istersen eğer servis yakınsa sana, senin götürmen daha iyi aynı gün veya 1 2günde işlem sonuçlanır.
Hocam tek çözümü servise gönderip 0 monitör ile değişim istemek bende de g24f2 vardı aynı şekilde panelin alt kısmında cizgiler çıkmıştı gün geçtikçe articak ve bi süre sonra görev çubuğunu göremicek hale geleceksiniz, garantisi bitmeden en musait zamanında servise vermek en mantıklı hareket şuan.
Zaman zaman kulaklık indirimde mi diye bakıyorum ama pek bişey göremedim en düşüğü 3400 şuan, o zaman kasım indirimlerinde düşecek mi diye bekleyeyim güzel bi indirim yakalarsam 0 alırım teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba 2. El cloud 3 kablolu kulaklık almayı planlıyorum 2000 ile 2400 arası fiyat çekiyorlar kutulu faturalı garantili şekilde 1 2 aylık temiz durumda olanlar alınır mi sizce tavsiyeniz nedir?
Hocam aynen dediğin gibi Nvidia denetim masasından açıyorsun, çok bi test etmedim ghosting ışık sızması ve ölü piksele baktım ölü piksel çıkınca direk paketleyip iade oluşturdum zaten. İade kabul gördü ücret geri yatınca tekrar sipariş edicem o zaman bi sıkıntı çıkmazsa test ederim ama genel...