Yazdıklarımı pek okumamışsın galiba ddr4 32gb ram var bunu ddr5 e geçirmek çok masraflı o yüzden ddr4lere bakıyorum.
1775827432
ona göre de soğutucu alacağım. İ5 14600kf veya 14400f performansları yüksek amd tarafında ise o kadar performanslı bir işlemci yok o fiyata olanlarda 2. elde hadi 2...
yani işlemci wattını 100 e falan düşürünce oyun kaybı %1-5 arası oluyor gibi bu yüzden çok ısınmayacaktır diye düşünüyorum. zaten sağlam bir hava soğutucu veya uyguna bir sıvı soğutucu alacağım. Peki amd tarafına geçsem ne önerirsiniz?
1775732020
2. el ile sıfır arasında pek fark yok hatta yer...
Merhabalar şuanda i5 12400f rtx5060 kullanıyorum ve darboğaz yaşıyorum işlemci değiştirmek istiyorum. i5 14600kf düşünüyorum ama anakartım h610 muhtemelen anakart işlemciyi besleyemeyecek ama sanki eco mode gibi şeyler vardı tam bilgim yok. Amd geçmeyi de düşündüm ama ddr4 tarafında pek mantıklı...
Üniversiteye gidiyorum bir telefon almam gerekli bütçem 30bin tl belki 1 2 bin tl aşabilirim. Tercihen biraz büyük telefon daha iyi olur. Şuan kafamda s24fe var. Daha mantıklı bir telefon öneriniz varsa beklerim.
parolapara sanal karta parayı attım ama gaminggenden alışveriş yapamıyorum. "Üye işyeri kategori kodu hatalı" hatası alıyorum bu sorunu başka yaşayan ve çözen var mı?
Merhabalar üniversite için laptop almayı planlıyorum çok fazla bütçem yok 20k ya işlerimi iyi görecek valorant mc gibi oyunları az buçuk açabilecek bir laptop önerisi verirseniz sevinirim. En fazla 23k ya çıkarım.