onur3ds isimli üyenin son içerikleri

1. onur3ds

Yardım UPS ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

850w PSU ve 2 adet 2k monitörüm var bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. Elektrik kesintisi olduğunda hissetmiyorsun ve 20-23 dk idare ediyor. (Kesinti olduğunda üzerinde kaç dakika güç sağlayacağını yazıyor) Komple boşalınca 2 saat içerisinde dolduruyor akülerini. Ürün: Tuncmatik TSK10091...
  2. onur3ds

CPU Yüksek Sıcaklık (CPB)

Derece hiç önemli değil zaten render işi ile uğraşıyorum 95 derecelerde çalışıyorum ama fan sesi rahatsız etmeye başladı :( 1766681971 Core Performance Boost. (CPB) açıkken sabitlemeye izin vermiyor :)
  3. onur3ds

7950X işlemci TDP değerlerini nasıl ayarlayabilirim?

Merhaba aynı sorun bende de var, çözüm bulabildiniz mi?
  4. onur3ds

CPU Yüksek Sıcaklık (CPB)

Herkese merhaba, AMD 7950x işlemci Core Performance Boost. (CPB) açıkken sistem boşta 59°-60° civarında geziyor. Herhangi bir uygulama program vs açtığımda anlın 75°-80° fırlayıp tekrar 60° derece seviyelerine geliyor. Fan sesi rahatsız ettiği için Q-Fan ayarlarını yaptığım ve TDP ayarlarını...
  5. onur3ds

Çözüldü✓ RTX 5080 düşük GPU kullanımı ve düşük FPS sorunu

Tamamdır deneme yanılma yaparım. Şuan render alıyorum ama programı patlatıyor render duruyor kapatıyor render programını. Render alırken ayarların biraz daha farklı olması lazım ben onu bi kaç denemeyle çözerim. Çok çok teşekkürler :)
  6. onur3ds

Ayarları yaptık start verip yeniden başlattım, okey midir ayarlar. D ye attım silinmeyecek bir yere
  7. onur3ds

Ne yapacağız pekii
  8. onur3ds

Sistem boştayken %8 - %10 kullanıyor. Oyun açınca %15-%20 arası. Çizim programı açınca %40-%50 arası çıkıyor. Render alırken değişiyor sürekli. Oyundayken %20 geçmiyor ama. Oyundayken CPU - %1 %2 civarı geziyor GPU %100
  9. onur3ds

Sorun çözüldü :) Anakartı değiştirdim, Bus interface 5.0 uyumlu hale geldi. Ve oyunlarda artık %97 %98 GPU kullanıyor. Sorun PCle 4.0 olduğundanmış ♥ Teşekkür ederim desteğin için :)
  10. onur3ds

Kuru fasulye vs mantı

Mantı
  11. onur3ds

Power tusunu klavyeye atamak mümkünmü

Klavye bilgisayar açıldıktan sonra güç alıp çalıştığı için doğal olarak böyle bir şey yapamazsınız. Biosta böyle bir ayara denk gelmedim
  12. onur3ds

Geç kalınmış bir anakart yenilenmesini aradan çıkarttık ne güzel :)
  13. onur3ds

Denedim 4-5 farklı oyun hepsinde sorun aynı %50 üzerine çıkmıyor gpu.
  14. onur3ds

1765838245 Hahahahah zorla olur mu ya ben kaçış noktası arıyordum iyi denk geldi 😄
Geri