850w PSU ve 2 adet 2k monitörüm var bu ürünü kullanıyorum çok memnunum. Elektrik kesintisi olduğunda hissetmiyorsun ve 20-23 dk idare ediyor. (Kesinti olduğunda üzerinde kaç dakika güç sağlayacağını yazıyor) Komple boşalınca 2 saat içerisinde dolduruyor akülerini.
Ürün: Tuncmatik TSK10091...
Derece hiç önemli değil zaten render işi ile uğraşıyorum 95 derecelerde çalışıyorum ama fan sesi rahatsız etmeye başladı :(
1766681971
Core Performance Boost. (CPB) açıkken sabitlemeye izin vermiyor :)
Herkese merhaba, AMD 7950x işlemci Core Performance Boost. (CPB) açıkken sistem boşta 59°-60° civarında geziyor. Herhangi bir uygulama program vs açtığımda anlın 75°-80° fırlayıp tekrar 60° derece seviyelerine geliyor. Fan sesi rahatsız ettiği için Q-Fan ayarlarını yaptığım ve TDP ayarlarını...
Tamamdır deneme yanılma yaparım. Şuan render alıyorum ama programı patlatıyor render duruyor kapatıyor render programını. Render alırken ayarların biraz daha farklı olması lazım ben onu bi kaç denemeyle çözerim. Çok çok teşekkürler :)
Sorun çözüldü :) Anakartı değiştirdim, Bus interface 5.0 uyumlu hale geldi. Ve oyunlarda artık %97 %98 GPU kullanıyor. Sorun PCle 4.0 olduğundanmış ♥ Teşekkür ederim desteğin için :)