Biz teyzemden alıyoz full süt 1kgsi 600 tl aw bunlar 3kgsini 700 TL'ye satıyolar birde bize tereyağ soran birine 600 tl diyince bize her yer 250 TL'ye satıyor demişti demek ki satanlar bunlarmış. Yani bazı şeyler indirime giriyor ucuzluyor diye hemen atlamayın almamak daha fazla faydalıdır.
Bana kalsa turkcell komple kullanilmaz da mecbur kullanıyoruz. Babama fatura paketine ek yillik tvplus kitlemisler oeler fatura kabarik gelmeye baslayinca farkettim bende babam adina aradim siz kendiniz mhyi arayip almissiniz diyor aw ben her zaman derim şeytan bizim üçkağıtçı insanımıza göre...
zamanında bimde iphone 6s satmışlardı sanırsam baya bir uygun fiyatı vardı arkadaşımla sıraya girmiştik sabahın erkeninde en önde sırada biz vardık daha bime girmeden kasiyere sorduk bitmiş demişti. Böyle şeylerde direk ya kendileri alıyor ya da arkadaşlarına ayarlıyolar. Kaldı ki turkcell zaten...
Eger kargon pttye verildiyse o kargo artık sana ait değildir. O kargo pttye aittir. PTT de canı istediği zaman teslim eder. Böyle bir sürü kredi kartı iptal ettim. Başvuru yapiyorum pttye veriyolar ptt de getirmiyor. Şubesi de çok uzak aktarma 2 otobüs gidip aktarma 2 otobüs gelmem lazim. Bende...
Beyler özelliklerim bunlar laptop için ram alıcam fazla anlamıyorum arkadaşım bu rami önerdi bilen varsa yazabilir mi bu ram olmazsa başka ram önerir misiniz?
Teşekkürler