onur67 isimli üyenin son içerikleri

1. O

GameBooster GB-2728FF PLUS Nasıl?

https://app.hb.biz/GwFUPWfpEGAG Bu monitör bu fiyata nasıldır? Alınır mı? 1732816076
  2. O

Öneri 7000 TL Monitör Önerisi

Teşekkür ederim
  3. O

Teşekkür ederim. Peki önerebileceğiniz monitör var mıdır?
  4. O

Rtx 4060 8gb var. 2k rekabetçi oyunlarda sıkıntı çıkartır mı?
  5. O

Merhaba. Eski monitörümü sattım ve elimde 6000-7000 TL arasında monitör alacak kadar para var. Hangi monitörü almalıyım? Önerileriniz nelerdir? Rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum.
  6. O

500 TL Klavye Önerisi

500 TL ye kadar önerebileceğiniz güzel hisli bir oyuncu klavyesi varmıdır?
  7. O

Geforce Experience Güncelleme Sorunu

RTX 4060 ekran kartım var. Güncelleme yaptığım zaman halâ güncelleme var diye gösteriyor. Gitmiyor.
  8. O

Termal Macun Önerisi

4 gram ekran kartına ve işlemciye yeterli mi?
  9. O

Termal Macun Önerisi

Termal macun önerisi yapabilecek var mı?
  10. O

Discord Hesabınız Devre Dışı Bırakıldı

Hiçbirşey yapmamama rağmen durduk yere hesabım devre dışı bırakıldı. Herhangi bir mail gelmedi. Bunun nedeni veya çözümü nedir?
  11. O

En İyi İnternet Firması

Türknet'e geçmeyi düşünüyorum ama internetten araştırırken gördüm ki herkes şikayetçi. Durduk yere yapılan abes zamlar, müşteri hizmetleri hepsinden şikayetçiler.
  12. O

En İyi İnternet Firması

Vodafone internet kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Sizce hangi operatöre geçmeliyim? En iyi operatör hangisidir?
  13. O

A Way Out mi Doom mu alınmalı?

a way out iki kişi oynanıyor. eğer oynayacak bir arkadaşın varsa güzel oyundur tavsiye ederim.
  14. O

Bu Fiyat Bu Bilgisayar İyi Mi?

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci Anakart: MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart Ram: GoodRam 2x8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı Single Kit Ram Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 DLSS 3...
Geri