Mantıklı bir fikir düşünüyorum açıkçası ilerisi için.
1749931225
Turretın üstüne gelip sağ tıklayınca satmak istersen diye bir panel açılıyor. Oradan turretı satabilirsin ve statlarını görebilirsin hocam.
Üstat teşekkürler öncelikle. Eleştirileri oyun içerisinde kanallarımız var oradan iletirsen daha sağlıklı olur. Uğraşamam dersen mail adresime atabilirsin.
Teşekkür ederim hocam saol yorumların için :)
1749922762
Tekrar konu açmaya gayret ederim ancak oyun ücretliye döndüğünde forumu istismar etmiş olmak istemem. İstek listesine eklersen mail olarak bilgilendirme veriyor steam.
Teşekkürler üstat beğenenler istek listesine eklerse bana destek olmuş olursunuz :) Türkiye için özel fiyatlandırma olacak ancak pahalı olmaz diye düşünüyorum :)
Reklam için daha başlayamadım henüz. Şuan en önemli ihtiyacım açıkçası eleştiri ve yorum. Oyunu erken erişime çıkmak için hazırım ancak tam olarak tamamlayamadım. Ancak bilgi için çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Yeni yerli bir oyun geliştirdim. İsmi Space Bross, şu an da Steam üzerinde demosu ücretsiz olarak yayında. Yorumlarınızı çok merak ediyorum çünkü oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin hem desteğine hem de yorumlarına çok ihtiyacım var. Eleştirilerinizi bekliyor...