Onurbiyo isimli üyenin son içerikleri

1. O

İtopya tamperli cam kırık geldi

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Sonuçlanmasını bekliyorum. Yeni bir durum olunca herkesin bilgilenmesi açısından burada paylaşacağım elbet. İlginize teşekkür ediyorum hocam
  2. O

Yurtiçi kargo firması ürünü teslim etmeden kesinlikle açtırmıyor. Ürünün başında bekleyip siz açın sorun varsa tutanak tutalım diye bir uygulamalarının olmadığını ve ürünleri taahhütsüz taşıdıklarını bizzat müdürleriyle konuşup teyit ettirdim. Paketin üstünde ağır hasar ve ıslanma yoksa...
  3. O

İtopya Kırık Kasa Gönderdi

Hocam hasarlı kasayı Thh sonuçlanana kadar elinizde mi tuttunuz ve kazanınca geri mi gönderdiniz? Thh'yi kazandıktan sonra ki süreç nasıl işledi, biraz daha anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim
  4. O

İtopya Kırık Kasa Gönderdi

Merhaba, 12.11.2023 tarihinde İtopya’dan bilgisayar kasası sipariş etmiştim. 15.11.2023 tarihinde kasa evime geldiğinde sol taraf camı tamamen kırılmış olarak geldi. Hemen aynı gün poşeti bile çıkarılmadan direkt kargo firmasına götürüp geri iade yaptırdım. Zaten poşetini de çıkaramazsınız çünkü...
  5. O

Merhaba, ben de 12.11.2023 tarihinde İtopya bilgisayarın internet sitesinden bilgisayar kasası sipariş etmiştim. Kasa camı kırık geldi. Hemen kasayı çıkarmadan kargo ile İtopya'ya gönderdim. Bana 2 hafta sonra haber bile vermeden kırık kasayı aynen geri göndermişler. İtopya hiç ilgilenmedi...
  6. O

İtopya hazır sistemin cami kırık geldi

Merhaba, ben de 12.11.2023 tarihinde İtopya bilgisayarın internet sitesinden bilgisayar kasası sipariş etmiştim. Kasa camı kırık geldi. Hemen kasayı çıkarmadan kargo ile İtopya'ya gönderdim. Bana 2 hafta sonra haber bile vermeden kırık kasayı aynen geri göndermişler. İtopya hiç ilgilenmedi...
Geri