merhaba abiler benim acer nitro 5 515-58 modelli laptobumda type c portum çalışıyor ancak telefon,tablet gibi cihazları taktığımda cihazları algılamıyor buna oyun kolları da dahil ancak usb dönüştürücü taktığımda tüm cihazları algılıyor bu konuda bilgisi olan yardım olabilecek var mı
merhaba abiler benim acer nitro 5 515-58 modelli laptobumda type c portum çalışıyor ancak telefon,tablet gibi cihazları taktığımda cihazları algılamıyor buna oyun kolları da dahil ancak usb dönüştürücü taktığımda tüm cihazları algılıyor bu konuda bilgisi olan yardım olabilecek var mı
abiler merhaba benim sorunum acer nitro 5 laptopumda oyun yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ancak ondan sonra açılmayıp "not bootable device" hatası aldım ve ssd biosta gözükmüyor, söküp başka bir porta taktım yine aynı sorunla karşılaştım bu konuda yardımcı olabilecek var m
abiler merhaba benim sorunum acer nitro 5 laptopumda oyun yükledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ancak ondan sonra açılmayıp "not bootable device" hatası aldım ve ssd biosta gözükmüyor, söküp başka bir porta taktım yine aynı sorunla karşılaştım bu konuda yardımcı olabilecek var mı
normal bir fps oyuncusu olarak bunlar veya bunlar dışında hangi mouse önerirsiniz
https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-wireless-mouse?gad_source=1&gclid=CjwKCAiArfauBhApEiwAeoB7qFYWtNC5PIYbznDF_zAKy85RwgrSfT1uwOqJhuT6DSlLfZO_VpKCHBoC2b8QAvD_BwE&variant=42784465092801...