onurcv05 isimli üyenin son içerikleri

1. O

Bilgisayar kendi kendine donuyor ve reset atıyor.

Hocam bende bunu düşünerek FSP 1300w PSU taktım. Oyun oynarken bir sorun yaşamıyorum zaten. Su gibi akıyor oyun ama ilk bilgisayarı açtığımda ya windows loading ekranında resetliyor yada loading ekranının geçiyorsa masaüstü ilk açıldığında donup kalıyor sonra reset atıyor. Donup kaldığı zaman...
  2. O

RTX5080-Ryzen7 9700X İçin PSU Önerisi Lazım?

Daha uygun fiyat araştırılabilir ürün olarak bu ürün gayet ideal bir ürün hocam bu setup için.
  3. O

Hocam son çare onu deneyeceğim. Tüm donanım birbiri ile uyumlu ve kararlı çalışıyor başka bir sebep bulamıyorum. w10 yükleyip deneyeceğim birde
  4. O

RTX5080-Ryzen7 9700X İçin PSU Önerisi Lazım?

https://www.hepsiburada.com/fsp-vita-850gm-atx3-1-gen-5-pcie5-0-850w-80-gold-120mm-fan-full-moduler-power-supply-p-HBCV000076U9XP?magaza=Hepsiburada FSP öneririm Japon Kondansatör 850w bu sistem için gayet yeterli olacaktır.
  5. O

Merhaba, Yeni bir setup yaptım. Donanım aşağıdaki gibi; - MSI B840 Gaming Plus Wifi Anakart (BIOS Güncel) - Goodram IRDM 5600MT/s CL36 2*16gb Ram (Anakartta 2. ve 4. Slotlarda Takılı EXPO Açık) - ZOTAC RTX 3080ti Trinity OC Ekran Kartı (OC yapılmadı) - Fury Renegade 2TB Gen4 SSD - AMD...
  6. O

Pc Kendi Kendine Donup Res Atıyor

EXPO yu kapattım. BIOS update yaptım. BIOS default yaptım. Bunların hepsini yaptım. Maalesef çözüm olmadı.
  7. O

Pc Kendi Kendine Donup Res Atıyor

Aynı sorun bendede var hocam çözüm bulabildiniz mi ? bilgisayarımı açıyorum masaüstü geldiği gibi donup kalıyor. Bir kaç kez PC yi kendim resetliyorum anca kendine geliyor.
  8. O

BIOS Update sorunu hk.

Merhaba, ASUS H110M anakartım var. BIOS formatı American Megatrends. Anakart BIOS sürümü çok eski olduğu için BIOS'u güncellemek istedim. BIOS ekranından ezflash yardımcı programını kullanarak cap dosyamı seçtim ve BIOS yüklenmeye başladı. Ardından, BIOS kurulumu tamamlandığında bilgisayar...
Geri