onurerer isimli üyenin son içerikleri

1. onurerer

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

gaming gendeki ilk 1500 limiti dolmuş mudur sizce
  2. onurerer

RX 6800 XT Alınır mı??

Güzel kart da bu fiyat fazla.
  3. onurerer

Palit mi inno3d mi ??

Palit al, satıp yükseltmek istediğinde alıcısı var en azından çok da zarar ettirmez. Diğerini satacağım diye uğraşırsın.
  4. onurerer

Yardım Msı Anakart Pişmanlıktır. Delirtti

Önce o vidayı yerine sabiyle sonra sonra plastik tırnakla ssd yi sabitlersin
  5. onurerer

30.000 TL'ye R7 5700X - RTX 3090 ikinci el sistem alınır mı?

Sıfır dedikleri 3090 lar mining çıkması belki kondisyonu sıfır gibidir bilemiyorum, sistem uygun değil normal bir fiyatta ama bu ilan sahibinin güvenilir olmadığını birkaç yerden okudum.
  6. onurerer

Öneri 22.600 e 3090 EVGA Alınır Mı?

Araştır piyasada 2. El çok ekran kartı var uyguna gelir.
  7. onurerer

Öneri 22.600 e 3090 EVGA Alınır Mı?

Evga 3090ftw3 ultra kart var sistemimde evga bu kartlara desteği bırakmadı hatta hala satışını yapıyordu geçen hafta kendi sitesinde. 3090 güçlü kart ve uzun ömürlü bence ikinci el temiz bulabilirsin sıfırına o para iş amaçlı değilse sadece oyunsa değmez. Ben alalı bir sene oldu mesela toplasan...
  8. onurerer

Yardım Gaming gen tr iade içi soru

Ürünü teslim aldığınızdan sonra başlaması lazım çok emin değilim.
  9. onurerer

İşte araya hafta sonu falan girince 3-5 gün sürebiliyor iade.
  10. onurerer

Ürün eğer tekrar satılabilir durumdaysa iadede sorun çıkartmazlar alıyorlar ben de bir monitör alıp geri göndermiştim ayrıca 14 gün bekleteceklerini sanmam.
  11. onurerer

🔥İndirim NZXT RF-AP140-FP AER P 140mm Tekli Fan 200TL

4 farklı nzxt sıvı soğutucu kurulumu yaptım, hepsinde de ya 1 ya 2 fan balanssız dönüyordu yüksek devirlere çıkıldığında uğultu yapıyordu ben nzxt nin kaliteli olduğundan şüpheliyim, alacakların bilgisi olsun.
  12. onurerer

Öneri Sistemimde uprage tavsiye?

Buradan herhangi bir şeyi yükseltmek bana göre gereksiz masraf, anakartınız 12 ve 13. nesil bir çok işlemciyi destekler ama üst seviye işlemcilerde sorun çıkartabilir. İlle de yükselteceğim dersen 13700 falan olabilir. Ama öncesinde en güncel biosa sahip olduğundan emin olmalısın.
  13. onurerer

COSORİ 5.5L AİRFRYER TEKRAR 2600 TL YE SAHALARDA SAYIN SEYİRCİLER

geçen 3200'e almıştım beyaz olanı iade edip bunu alayım bari
  14. onurerer

2.el bu pc ne kadar eder?

8bin teklif değerlendirilebilirmiş.
Geri