Sıfır dedikleri 3090 lar mining çıkması belki kondisyonu sıfır gibidir bilemiyorum, sistem uygun değil normal bir fiyatta ama bu ilan sahibinin güvenilir olmadığını birkaç yerden okudum.
Evga 3090ftw3 ultra kart var sistemimde evga bu kartlara desteği bırakmadı hatta hala satışını yapıyordu geçen hafta kendi sitesinde. 3090 güçlü kart ve uzun ömürlü bence ikinci el temiz bulabilirsin sıfırına o para iş amaçlı değilse sadece oyunsa değmez. Ben alalı bir sene oldu mesela toplasan...
Ürün eğer tekrar satılabilir durumdaysa iadede sorun çıkartmazlar alıyorlar ben de bir monitör alıp geri göndermiştim ayrıca 14 gün bekleteceklerini sanmam.
4 farklı nzxt sıvı soğutucu kurulumu yaptım, hepsinde de ya 1 ya 2 fan balanssız dönüyordu yüksek devirlere çıkıldığında uğultu yapıyordu ben nzxt nin kaliteli olduğundan şüpheliyim, alacakların bilgisi olsun.
Buradan herhangi bir şeyi yükseltmek bana göre gereksiz masraf, anakartınız 12 ve 13. nesil bir çok işlemciyi destekler ama üst seviye işlemcilerde sorun çıkartabilir. İlle de yükselteceğim dersen 13700 falan olabilir. Ama öncesinde en güncel biosa sahip olduğundan emin olmalısın.