onurgasm isimli üyenin son içerikleri

1. O

Windows'a MacOs kurmak

Çalışır fakat asla bir macbook performansı bekleme. Farklı disklere de kurarsan senin için iyi olur.
  2. O

Protein tozu önerisi

Proteinocean lezzetsiz bence. Bunun yerine Swiss'in karamelli çikolatalısı veya HIQ double milk chocolate alabilirsin.
  3. O

SİSTEM HAKKINDA BİLGİ

PSU ve anakartı uzun süreli kullanımda değiştirmek iyi olabilir. Kısaca ikisi hariç gayet güzel. İleride işlemci değiştirmek istediğinde anakart değiştirmek istemiyorsan anakartı bi tık daha yüksek bir model alabilirsin. Zaten anakartta model yükselince fiyat çok çok da artmıyor.
  4. O

Yardım Display Port USB-C 3.2 Gen 1 port kaç hertz verebilir?

MSI Katana 15 B13VGK-1469XTR modeline sahibim. Bilgisayara bağlı 1 adet monitörüm HDMI portuna bağlanmış şekilde duruyor. Aynı monitörden 1 adet daha alıp bilgisayarımı kasa gibi kullanmayı düşünüyorum. Şu anki monitörüm 1080p 180hz. Bilgisayardaki portlardan biri olan USB-C 3.2 Gen 1 portuna...
  5. O

Display Port USB-C 3.2 Gen 1 port kaç hertz verebilir?

MSI Katana 15 B13VGK-1469XTR modeline sahibim. Bilgisayara bağlı 1 adet monitörüm HDMI portuna bağlanmış şekilde duruyor. Aynı monitörden 1 adet daha alıp bilgisayarımı kasa gibi kullanmayı düşünüyorum. Şu anki monitörüm 1080p 180hz. Bilgisayardaki portlardan biri olan USB-C 3.2 Gen 1 portuna...
Geri