onurkaplan isimli üyenin son içerikleri

1. onurkaplan

🔥İndirim MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL

bizim buraya getiren restorant normalde 89 TL minimum tutardı bugün 200 TL çıkarmışlardı. Demek bundan dolayı yaptılar.
  2. onurkaplan

Kendimi vatanin hatasından nasıl savunabilirim

mağzadan aldığınız için iade kabul etmezler. aldığın mağazaya götür sıfırdan format atsınlar güzelce kurulum yapsınlar ( kendin yapabilirsin bunu ) aldığın parçalar biribiriyle uyumlu sadece işlemcini 5600 alabilirdin oynadığın oyunlarda daha iyi performans verirdi.
  3. onurkaplan

Vatandan aldığım bilgisayar sıkıntılı çıktı

Belli ki fazla bilginiz yok Kurcalamadan aldığınız yere götürün kontrol etsinler. İade edebiliyorsan iade et sistemi Çok fazla para vermişsiniz.
  4. onurkaplan

Yardım İtopya değişim sağlamıyor

Zaman kazanmaya çalışıyor yersen mantığı Geçen ay amazonda aynısını yaptı MSI klavye bozuldu. Değişim için servise gidin dediler. Sonra Amazon değiştirdi ısrar edince
  5. onurkaplan

3200mhz ramin yanına 3000mhz takarsam ne olur?

3200mhz ram 3000 mhz olur çoğu zaman mavi ekran hataları verecektir. o yüzden 3000mhz boşa para vermeyin 3200mhz alın
  6. onurkaplan

550-650W PSU önerisi

Cuma günleri gamiing gecesinde şu ürün 2400 ile 2500 TL arasında satılıyor. https://www.incehesap.com/msi-mag-a650bn-650w-power-supply-fiyati-52666/
  7. onurkaplan

Yardım 4.584 TL MSI B550M PRO-VDH alınır mı

250 TL kuponunuz var n11 de Bu fiyat iyi mi? vermeye değer mi
  8. onurkaplan

Maddi durumu olmayan birine söz vermiştim 5600 işemci 16 GB RAM var 512 GB M2 550w PSU var 5700xt ekran kartı Hepsini 12 13k civarına aldım Oyun oynayacak sadece Yapılmışken ilerde daha iyi işlemci takıp yoluna devam etsin diyorum
  9. onurkaplan

Ben bu sistemi bir kardeşimize topluyorum am5 imaknsız. 15k bütçemiz vardı ekran kartı işlemci PSU ram ve M2 aldık 5 k kaldı onuda anakart için ayırdım B450de şöyle bir şey duydum anakart güncel bios yok ise 5600 çalıştırmaz dediler o yüzden ona pek yanaşmadım
  10. onurkaplan

Merhaba İkinci elde istediğimi bulamadım ikinci el kartları sıfır fiyatına satıyorlar. Bu modeli bulduk bu fiyata alınır mı yoksa biraz daha mı beklemek lazım 5600 işlemci 16 GB CK 3200 ram
  11. onurkaplan

Anakart işlemci soket pini yamuldu yada koptu

Donanım haber Forum tarafında bu tarz işleri yapan kişiler var onlarla görüşüp şansını deniyor bilirsin
  12. asus b550mk 4 ram slotlu

Comment by 'onurkaplan' on the classified ad 'asus b550mk 4 ram slotlu'

Yer neresi WhatsApp yazar mısın 05315681294
  13. onurkaplan

PC / Hikayeli oyunlar için 3/6 k arası gamepad önerisi.

Şarzlı pil alacaksın veya Cihazın özel pili var onu alacaksın
  14. onurkaplan

Senin kararın tabii aralarında öyle aman aman bir fark yok Oyun oynayan yayıncılara bak hepsi söylediğimle oynuyor.
  15. onurkaplan

fanteziye gerek yok xbox alın uzun süre kullanırsınız. benim evdeki nerdeyse 3 sene oldu halada çalışıyor https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-xbox-series-beyaz-kablosuz-fiyati,862992617.html
Geri