onurkaplan isimli üyenin son içerikleri

1. onurkaplan

Çözüldü✓ Video Edit İçin 5060 mı 9060xt 16 GB mı Mantıklı ?

kaç GB videoları editleyeceksin ? Profesyonel değilsen 3xxx ve 4xxx serisi bile işini görür
  2. onurkaplan

Çözüldü✓ 2.El RTX 4060 Ti - 32gb Ddr4 Sistem

ikinci elde hızlıca baktım hiç pazarlık yapmadan benzer parçalar ile 28 bin geliyor. Detaylı bakıp pazarlık ile daha ucuza alınabilir. Fiyat mantıklı değil
  3. onurkaplan

7500f Yüksek Sıcaklık(90c)

kasanın kapaklarını açıp test eder misin birde
  4. onurkaplan

Yardım Bu Ram Kaç Mhz ve Bu Paraya Alınır mı

hayır değil 2666 MHZ https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-crucial-ballistix-16gb-ddr4-3200mhz-ram-bellek-sorunsuz-1321338831/detay Şuna bir bakın 3000 TL verebilir pazarlık ile 3500 TL bir sürü 16 GB 3200 MHZ ramler var pazarlık yaparak istediğin...
  5. onurkaplan

Bilgisayarımı ve Monitörü Nasıl Paketlemeliyim

bu patpat naylonlar var ama onların büyük balon olanları var ondan alıp güzelce sararsan hiç bir şey olmaz. ister internetten sipariş ver istersen nalbur'dan al
  6. onurkaplan

❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

İcra müdürlüğüne gidiyorsun THH kararını yanında olsun yardımcı olurlar zaten
  7. onurkaplan

Yardım 4060ti mı 5060mı Almalıyım

Güç olarak 4060ti Güncel teknoloji için 5060 ikisi yerine 9060XT daha mantıklı olur.
  8. onurkaplan

Yardım 2. El alıcı ürünü bozup iade talep ediyor!!

Hocam engelleme yanlış hareket şikayet ettiğinde beni engelledi derse sen suçlu olabilirsin Zira suçun yok ise neden engelledin diyebilirler. Engelleme cevap yazma
  9. onurkaplan

Çözüldü✓ Sıfır garantili kapalı kutu diye aldığım laptop ikinci el olabilir mi

asus firmasının garantisi sorgulama kısmına bakma sen faturana bak fatura kesilme tarihinden sonra geçerli oluyor.
  10. onurkaplan

Kargo Süreci Hakkında Endişeler

normal hazır sistemlerin toplanıp test edilmesi 5 6 günü buluyor.
  11. onurkaplan

Yardım 2. El alıcı ürünü bozup iade talep ediyor!!

para hesabına geçti mi ?
  12. onurkaplan

B450-m A PRO MAX kaç tl eder? (2.el)

Güzel fiyat Elinde diğer parçalar yok ise test edemezsin Yakınında bilgisayarcı var ise rica edin
  13. onurkaplan

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

bizim buraya getiren restorant normalde 89 TL minimum tutardı bugün 200 TL çıkarmışlardı. Demek bundan dolayı yaptılar.
  14. onurkaplan

Kendimi vatanin hatasından nasıl savunabilirim

mağzadan aldığınız için iade kabul etmezler. aldığın mağazaya götür sıfırdan format atsınlar güzelce kurulum yapsınlar ( kendin yapabilirsin bunu ) aldığın parçalar biribiriyle uyumlu sadece işlemcini 5600 alabilirdin oynadığın oyunlarda daha iyi performans verirdi.
  15. onurkaplan

Vatandan aldığım bilgisayar sıkıntılı çıktı

Belli ki fazla bilginiz yok Kurcalamadan aldığınız yere götürün kontrol etsinler. İade edebiliyorsan iade et sistemi Çok fazla para vermişsiniz.
Geri