Diyelim ki bu şekilde işliyor müşterinin ürününü servis sürecine sokmak, kapalı kutusunu iade almamak ama iade talebiyle çağırmak ne kadar doğru ve etik...
Mesafeli satışlar kanununda bu şekilde bir şey yok hocam, yukarı da arkadaş çok güzel açıklamış eğer ürün kurumsal olarak tekrar satış için alındıysa...
Valla hocam açılmış kutu politikasını geçiyorum ben açmadığım halde kabul etmiyorlar ve sebebi sadece kurumsal fatura ile alınmış olması servis kaydı ve...
İnce hesapta olsa aracı firma kullanmadan hiçbirini almıyorum artık ince hesaptayım alıcam gider Amazon’dan trendyoldan hb den alırım hem taksit imkanı...
Teşekkürler hocam destekleriniz için, şuan iş yoğunluğum ve moral bozukluğum sebebiyle videoyu başka bir zamana erteleyebilirim cokda bilgili olduğum bir...
Geçmiş olsun hocam , durumunuzu anlatan bir video çekip youtube ye atmanızı tavsiye ederim. Bir arkadaşımız farklı bir mağazada yaşadığı rezilliği bu...
Herkese hayırlı forumlar ilk öncelikle konuğu doğru yere açtığımdan emin değilim biraz öfke ile yazıyorum, moderator arkadaşlar uygun yere taşırlarsa...
Aynı şekilde bende sıfır kapalı kutu ekran kartlarımda sorun yaşıyorum. Kurumsal fatura ile alındığı için cayma hakkım olmadığı bilgisi veriliyor gerçekten...
Herkese hayırlı forumlar ilk öncelikle konuğu doğru yere açtığımdan emin değilim biraz öfke ile yazıyorum, moderator arkadaşlar uygun yere taşırlarsa...