OnurKaraca isimli üyenin son içerikleri

1. OnurKaraca

Klavye Tak Çıkar Yapmadan Çalışmıyor

Denemediğim yöntem kalmadı. BIOS en günceli. Sorun devam ediyor.
  2. OnurKaraca

Klavye Tak Çıkar Yapmadan Çalışmıyor

Windows 11 Pro Klavyem Asus TUF Gaming K3 Anakart Asus B760M-K DDR5 Farklı klavyeler denedim hepsinde bu sorun oluyor. Usb portları tek tek denedim bu sorun yine oldu. Format falan çözmedi bu sorunu. Tüm sürücler güncel anlamadım ilginç bir sorun.
  3. OnurKaraca

Asus Prime B760m-K Ddr5 Anakart ile 14600kf Sorunsuz Çalışır mı?

Anakart sınırdamı kalıyor yoksa sorunsuz çalışır mı? Bu konuda uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  4. OnurKaraca

Psu Yandı Yardım Edin

Evinizdeki farklı prizden dene. Çok fazla aletin takılı olduğu bir priz olmasın yada uzatma kablonu değiştir bazı uzatma kablolarının içindeki delikler gevşek oluyor ve ark yapıyor. Ben sisteminde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. En berbat ihtimalle PSU arızalıdır koruma devreleri aktif...
  5. OnurKaraca

Yardım Samsung Galaxy A34 5g İçin Batarya Önerisi

Stoklarında yokmuş sitesinde de yok wp den de ulaştım yok dediler.
  6. OnurKaraca

Yardım Samsung Galaxy A34 5g İçin Batarya Önerisi

Servisi Onarım için 4000 TL para istedi bende sizden yardım rica edeceğim. Woyax batarya diye kalitesi epey övülen bir marka var. Nasıl batarya sizce? Şuan ki batarya %50 de iken çat diye kapanıyor ve çok hızlı bitiyor. Bu batarya hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir.
  7. OnurKaraca

Masaüstü Pc İçin Wi-Fi ve Bluetooth Kart Önerisi

Bunu 1000 TL ye verirse al yoksa yukarıda @Agronomist in attığını alman gerekiyor.
  8. OnurKaraca

Windows İçin En İyi Antivirüs Programı Önerileri

Windows un kendi güvenlik uygulaması fazlasıyla yeterli dostum. Zaten otomatik güncelliyor başka bir şeye gerek yok.
  9. OnurKaraca

Yardım Zotac 5060ti Alınır mı?

Soğutması gayet iyi. Kronik bir sorunu yok alınır tabi. Fiyat avantajıda olursa süper olur.
  10. OnurKaraca

Anneler Günü Telefon Önerisi (~13.000TL)

1800 TL fark veririm dersen A26 256/8 Olan tabii ki iyi ama ben tam 13k bütçe belirtildiği için A17 önerdim.
  11. OnurKaraca

İntel b580 ekran kartı görüntü gelmiyor.

İade almak zorundalar nerden aldınız satıcı kim? Kaç gün oldu alalı? 1778343477 Evet kart ani açılışta birden yükü tam talep ediyorsa PSU bunu veremiyor olabilir. Çok zayıf bir ihtimal ama sadece farklı bir PSU da denemekte fayda var.
  12. OnurKaraca

Öneri İNTEL ARC B850 7500TL

Bu kartın 2. El fiyatlarında 6500-7500 aralığı görülmesi normaldir. Tutulmuyor satmasıda epey zor bir kart. Ama denk gelirse tadına bakmak istediğim kartlardan biri.
  13. OnurKaraca

Anneler Günü Telefon Önerisi (~13.000TL)

Samsung galaxy A17 5G 256/8 GB Bro bence bu iyidir. 6 Nesil Android Sürüm Güncelleme+ 6 Sene daha güvenlik güncellemesi verilecek. 7 Sene tertemiz kullanır.
  14. OnurKaraca

ETS 2 En İyi Çekici Kesinlikle Volvo FH16

Yol tutuşu bundan daha iyi olan bir çekiciye denk gelmedim. Hangisini denediysem çoğunda savrulma yaşadım. Bu çekici mükemmel abi. Sevdiğiniz modeller varsa yazabilirsiniz. Buna en yakın alternatif veya sizin alternatifiniz ne olabilir?
Geri