OnurKaraca isimli üyenin son içerikleri

1. OnurKaraca

2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Kendisi açtıysa daha önce termal padleri olmayabilir. Çok dandik bir macun sürmüş olabilir belki. Kart çalışıyor ısıdan dolayı kapatıyorsa çizgi görüntüde bozulma yoksa bakımla düzelir bence.
  2. OnurKaraca

❌İndirim Bitti! Asus Rog Gladıus Iıı Core 12000 Dpı 1000hz Kablolu Gaming Mouse 999 TL

Sabaha alarm kurdum indirim devam ederse hepinize özelden mouse linki atacam. 1789152075 Hocam remastered bu. Linki iç dış yıkadım parlattım öyle attım.
  3. OnurKaraca

❌İndirim Bitti! Asus Rog Gladıus Iıı Core 12000 Dpı 1000hz Kablolu Gaming Mouse 999 TL

sıcak fırsatları 3 sekme aşağı kaydırdım göremedim daha da aşağılara inince gördüm şimdi. Sorun nedir neden art niyetli olayım? Sürekli forumu takip edemiyoruz sonuçta. Şimdi daha geriye gidince bugün açıldığını gördüm rahatsız ettiysek affola
  4. OnurKaraca

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 360 ARGB Beyaz 6.86 İnç Ips Lcd Ekranlı Sıvı Soğutucu 9.453 TL

Ne yapalım hocam ılık fırsat köşesi yoktu bende mecburen buraya attım. İndirim işte 400 TL kimisi için çeğerdek çerez parası, kimisi için cinayet sebebi:kedi:
  5. OnurKaraca

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 360 ARGB Beyaz 6.86 İnç Ips Lcd Ekranlı Sıvı Soğutucu 9.453 TL

Çok bir indirim yok ama Amazon kuponunuz da varsa değerlendirilebilir.
  6. OnurKaraca

❌İndirim Bitti! Vans Old Skool Classic Suede/Canvas Spor Ayakkabı Erkek 359,00tl

superstep yazıyor buyakadaki mağazasından çok alışveriş yaptım orjinal ürünler satıyor sağlam bir magaza eğer platformda adını kullanan farklı bir firma degilse
  7. OnurKaraca

Okul İçin Laptop Onerisi

Alınabiliyorsa Asus tavsiye ederim. Bütçe zaten 40k altındaydı aştık biraz daha ekle birazdaha ekle şunu al da diyemem. Victus da iyidir çok fazla insan kullanıyor kronik sorunuda yok gibi.
  8. OnurKaraca

Okul İçin Laptop Onerisi

115w taban güç değeri Boost a geçince 140w da çalışıyor hocam. Ha ne fark olur dersen kırıp geçirse en fazla %8-10 arası olur. 75w olanla 60 fps alır mesela, 140w olanla 65-66 olur en fazla.
  9. OnurKaraca

Okul İçin Laptop Onerisi

75w hocam 140w Asus TUF Gaming F16 FX607VU-RL017 var. 45k
  10. OnurKaraca

Okul İçin Laptop Onerisi

HP Victus 15-FB3038NT BX9U9EA bütçeyi biraz aşıyor ama en az bunu almaya çalışın.
  11. OnurKaraca

🔥İndirim Telefon Ekran Açma/Tamir Kiti 8 Parça Sökme Takımı+B7000 148 TL Kargo Ücretsiz

Ben çok fazla telefon ekranı değiştiridm hiçbirinde sorun çıkmadı. Bence her Türk erkeği bunu yapar :)
Geri