Windows 11 Pro
Klavyem Asus TUF Gaming K3
Anakart Asus B760M-K DDR5
Farklı klavyeler denedim hepsinde bu sorun oluyor. Usb portları tek tek denedim bu sorun yine oldu. Format falan çözmedi bu sorunu. Tüm sürücler güncel anlamadım ilginç bir sorun.
Evinizdeki farklı prizden dene. Çok fazla aletin takılı olduğu bir priz olmasın yada uzatma kablonu değiştir bazı uzatma kablolarının içindeki delikler gevşek oluyor ve ark yapıyor. Ben sisteminde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. En berbat ihtimalle PSU arızalıdır koruma devreleri aktif...
Servisi Onarım için 4000 TL para istedi bende sizden yardım rica edeceğim.
Woyax batarya diye kalitesi epey övülen bir marka var. Nasıl batarya sizce? Şuan ki batarya %50 de iken çat diye kapanıyor ve çok hızlı bitiyor. Bu batarya hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir.
İade almak zorundalar nerden aldınız satıcı kim? Kaç gün oldu alalı?
1778343477
Evet kart ani açılışta birden yükü tam talep ediyorsa PSU bunu veremiyor olabilir. Çok zayıf bir ihtimal ama sadece farklı bir PSU da denemekte fayda var.
Bu kartın 2. El fiyatlarında 6500-7500 aralığı görülmesi normaldir. Tutulmuyor satmasıda epey zor bir kart. Ama denk gelirse tadına bakmak istediğim kartlardan biri.
Samsung galaxy A17 5G 256/8 GB Bro bence bu iyidir. 6 Nesil Android Sürüm Güncelleme+ 6 Sene daha güvenlik güncellemesi verilecek. 7 Sene tertemiz kullanır.
Yol tutuşu bundan daha iyi olan bir çekiciye denk gelmedim. Hangisini denediysem çoğunda savrulma yaşadım. Bu çekici mükemmel abi. Sevdiğiniz modeller varsa yazabilirsiniz. Buna en yakın alternatif veya sizin alternatifiniz ne olabilir?