Hocam bu LGA LGA1155 uyumlu mu?
1777201108
MOBİL75 Kupon kodu, 1000 TL ve üzeri olan ilk siparişlerde geçerlidir ve tek kullanımlıktır yazıyor hocam.
1777201171
ARGB yok kanka normal RGB. Bu fiyata bu kadar.
Kanka 600 TL daha çıkabilirsen bunu al. Amazon kuponun falan varmı kontrol et.
1776838995
Kötü değil ama KTC H25T7 çok daha iyi sadece pivot falan yok ama paneli çok iyi. Fazeonda sadece pivot ve hareket esnekliği avantajı var. KTC daha iyi
En az 2 adet alım yapılabiliyor.
Bu markanın kuru mamalarını daha önce kullandım memnun kalmıştık. Yaş mamaları nasıldır bilmiyorum ama çok uygun fiyat.
Yavru kediler çok iştahlı oluyor. Sokakta kedi besleyenlerde alıp verebilirler.
Kanka zaten sipariş etmişsin yapacak bir şey kalmamış bunu deneyimleyeceksin artık. Aldıklarını asla önermezdim o bütçelere daha iyilerini alabilirdin. Kasan mesh havalandırması güzelse zar zor idare edebilir. Oyun olsa tamamdı ama render falan dedin iş değişti. Sen deneyimleyeceksin. Stok...
Ben Dell G2722HS kullanıyorum 27 inç 1080P çok memnunum. Filmde izlersin oyunda oynarsın. Dibine girmediğin sürece sorun yok. Ben 60cm uzağında kullanıyorum on numara. Alıyorum elime kolları ETS2 Oynuyorum 24inç 1080p de oynadım hiç keyif almadım. Kişiden kişiye değişen bir durum.
N11 den en son 14 ay önce alışveriş yapmışım.
Green 450W 80+PSU çekiyorum ben 741 TL ye geldi. Adamlar PSU nun içine 6 tane sata güç bağlantısı koymuşlar. Kablolarıda siyah zaten 1660S ile çalışacak. Birde sfx yapsalar şunları süper olacak. Mini mini pc ler toplarız...