merhabalar 35 bin tl ye telefonlara bakıyordum iphone 13 ve s24 arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim beni uzun süreler götürsün ne zaman feci şekilde kasma donma olursa o zaman telefon değiştiren birisiyim gönlümde iphone 13 almak var senelerdir android kullanan birisiyim farklılık olsun...
max 1200 tl bütçe var mouse almak istiyorum (kablosuz) razer basilisk x hyperspeed ve steelseries qck large mouse pad almayı düşünüyorum bir çok kişinin tavsiye ettiği bunlar idi son birkez birde size sormak istiyorum bu ikili iyi olurmu kullanan varsa tavsiye alabilirmiyim
kral çok geç değil ama bakarsan çok mutlu olurum bu mouse u bende almak isitiyorum düşük dpı da hızlı çevirince özellikle fps oyunlarında takılmalar yaşıyormusun
merhabalar önümüzdeki haftalarda kablosuz mouse almayı düşünüyorum max 800 tl bütçe var neleri tavsiye edersiniz aklımda steeseries rival 3 wireless var güzelmidir fps oyunları için
Birde sizden şunu isticem fps oyunlarında bazen hızlı etrafa bakmak gerekiyor (düşük sens kullanıyorum) şuan...
kıpır kıpır skinleri pek bana göre değil gibi başka önerebileceğin varmı peki kral ne bilim rgx delipop
1683493151
mantıklı gibi popüler vandallara baktım yağmacı asil vardı asil çektim phantom eksik kaldı gelirse alırım inşallah
kral yağmacıyı vandalda daha iyi oluyor bence protokol olabilir ama mağzaya gelmiyor 2475 vp olduğu içinmi artık bilmiyorum peki RGX nasıl alınır mı? ki spectruma para yetmiyor ne yazıkki max 2175 vp
kullanan birisi olarak tavsiye edermisin peki zaten belirttiğim gibi elimde asil vandal var farklı bir skin değişik öldürme efekti olsun istiyorum bir yandan. birde bunun dışında max 2175 vp ye başka önerin varmıdır
selamlar valorant ta hangi phantom skinini önerirsiniz (1775vp ye) elimde şuan asil vandal var yanına bir asil phantom mu alayım yoksa oni phantommu çok kararsızım. şimdiden teşekkürler
SİZLERDE EKLEYEBİLİRSİNİZ TAVSİYE ETTİĞİNİZ PHANTOM SKİNİ VARSA
iyi günler elimde asus a320m-f anakartım var bu anakarta takılacak en iyi işlemci ve ekran kartı nedir ne önerebilirsiniz ve nereden bakabilirim buna hali hazırda üzer,nde ryzen 3 3200g var ileriki aylarda yükselte bilirim diye düşünüyorum