onurrbyrm isimli üyenin son içerikleri

1. onurrbyrm

Bu Kasaya 3250TL Verilir mi?

Hocam hangi il burası, ve bu kasanın fansız fiyatı nedir bilginiz var mı?
  2. onurrbyrm

Sırf Logo'dan dolayı HP Almayacağım

Öyle çokta üstüne gitmeyin ya, sonuçta hp yi batırabilecek bir adım, bundan sonra hp düşünsün.
  3. onurrbyrm

Öneri Oyuncu laptop önerisi.

Arkadaşlar merhaba, 30k bütçem var. Güzel bir fiyat performans oyuncu laptop bulabilir miyim, bütçeyi biraz daha artırmalı mıyım? Yardımcı olur musunuz?
  4. onurrbyrm

ASUS ROG STRIX GO 2.4 7.1 Surround alınır mı?

Hocam bağlantı kopması yaşamadım, ses kalitesi de yeterliydi benim için ama mikrofon olumsuz. Bütçe olarak güncel piyasayı bilmiyorum fakat benim aklımda şu ürün vardı. 1706087686 Tabi bundaki indirimi görünce bundan aldım, şimdi evde öyle yatıyor. Ben de emektar cloud 2 ye dönüş yaptım.
  5. onurrbyrm

ASUS ROG STRIX GO 2.4 7.1 Surround alınır mı?

Dostum kulaklık hikaye oyunlarında işini görür, fakat uzun süreli kullanıma uygun bir kulaklık değil. Kulaklık çok büyük değil, bu sebepten sıkıştırıyor kulaklık bir süreden sonra. Mikrofon kalitesi olarak kaliteli değil, sesin karşıya çok güzel ve net iletilmiyor. Discord üzerinden birebir iki...
  6. onurrbyrm

Yardım Ps5 dualsense nerden alınır.

Eyvallah hocam, vatan bilgisyardan almayı düşünüyorum.
  7. onurrbyrm

Yardım Ps5 dualsense nerden alınır.

Arkadaşlar selam, eski tarihli konulardaki linklere baktımda hepsinde stok bitmiş. Şu an güncel olarak orjinal ps5 dualsense gamepad satan bir yer biliyor musunuz. Ankara'da mağazadan da satın alabilirim.
  8. onurrbyrm

Arkadaşlar Hayırlı Olsun Alırım 🙏☺️

Güzel sistem olmuş, hayırlı olsun. Güle güle eskit :)
  9. onurrbyrm

Samsung Akıllı saat önerisi

Teşekkürler
  10. onurrbyrm

Teşekkürler reis, ben de öyle yapayım o zaman. Bir de bu saatin özelliklerinde haritaları görmedim ama, kullanan biri veya bilgisi olan biri söyleyebilir mi, haritalar açılıyor mu bu saatte?
  11. onurrbyrm

Ram, İşlemci hızı, batarya, benim gözüme çarpan önemli özellikler bunlar. Almışken ileriye yönelik almayı düşünüyorum. İkinci el değil sıfır baktığım için fiyat bana pahalı geldi. Sizin o verdiğiniz fiyatlar için gayet güzel bir cihaz olur tabii. 1702306764 Peki classic ile düz arasında sadece...
  12. onurrbyrm

Bana bi tık pahalı geldi, çıkış yılına ve özelliklerine rağmen. Bilmem doğru mu düşünüyorum.
  13. onurrbyrm

Benim telefon samsung, o yüzden uyumlu bir saat olması ilk tercihim.
  14. onurrbyrm

Hocam sizce yakın zamanda indirim görür mü. Yoksa yılbaşından sonra zamlanır mı?
  15. onurrbyrm

Arkadaşlar selam, samsung galaxy serisinden akıllı saat önerebilir misiniz. Bütçe 6k ya kadar çıkarım. Çok çeşit var, 40 mm 44 mm gibi. Bir de fiyat olarak bazı modeller yeni çıkmasına rağmen fiyatı düşük. Bu yüzden yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
Geri