onurtmell isimli üyenin son içerikleri

1. O

Yardım Gpu Reset Required Hatası

nasıl yapacağımı bilmiyorum
  2. O

tam olarak anlatamadım sanırım ddu ile silip tekrar kurduğumu anlatmıştım ama
  3. O

İşlemci : i5 14600k Ekran kartı : Asus Prime GeForce Rtx 5060Ti 16Gb Anakart : Msı Z790 Gamıng Plus Wifi Bellek : Gskill Ripjaws M5 Rgb 32Gb(2x16) 6400 mhz CL36 Ssd : WD Black SN7100 1TB m2 7250/6900Mb/S Kasa : GamePower WarCry Edge 1x Black Fan Type-C Gaming Güç kaynağı : Asus rog strix 750w...
  4. O

Pc oyunda 2 defa res attı

Tamamdır yapıyorum 10 dakikalık 1764544678 değerler bu şekilde hocam bi takılma siyah ekran yada hata olayı olmadı
  5. O

Fotoğraf attım test sonuçlarını bi bakarmısın aynı dengesizlik bende yok gibi ama yani sen daha aynı şeyi yaşadığın için daha iyi bilirsin
  6. O

hangi program ile test ettiniz occt mi?
  7. O

James Donkey APFC 750W +80 bronze
  8. O

psu kafamı kurcalıyor ya daha taksiti bitmedi :D
  9. O

10 dakikalık AVX2 modunda psu testi yaptım hata vermedi siyah ekranda da kalmadı
  10. O

Tamamdır hemen sokuyorum
  11. O

James Donkey JDP750 750W +80 bronze
  12. O

bilgisayar 10 dakka arayla 2 defa reset attı ilki delta force oynarken res attı ikincisinde tekrar oyuna girdim tekrar res attı fanlar ısı yükselince hızlı dönüyor acaba soğutmada sıkıntı mı var diye occt den cpu gpu ve ram testleri yaptım 10 ar dakkalık res atmadı cpu sıcaklığı ekteki resimde...
  13. O

Yardım Ram ve işlemci uyumu

işlemci 5200 mhz desteklıyor ama ramler 6400mhzz benım ıcın bu bır sorun olmaz mı ? 1755771354 üzdünüz beni şu anda
  14. O

valla yaklaşlık 3 4 gün baktık araştırdık bi arkadaşımla bi fikir alışverişi yaptık sonunda bunu topladık he toplarken aklımızda şu vardı işlemci ve ekran kartını şimdiden iyi bir şey alayım bi kaç ay sonra anakartı ssdyi falan değişltiririm bütçem oldukça diye böyle bir şeye kalkıştık bakalım...
  15. O

sıvı soğutma ve ekstra 3 lü fan seti var ısınma sorununu bu şekilde aşamazmıyım birde anakartı bıraz düşük seviye tuttum beni biraz idare etsin daha sonrasında wifi li bi modeli geçmeyi düşünüyorum 1755770208 ya biraz tercih meselesinden öyle oldu ben nvidia seven biriyim
Geri