ony86 isimli üyenin son içerikleri

1. O

ANTİVİÜSLER PERFORMANSI AZALTIRMI

USB belleklerle gelebilecek zararlı yazılımlar konusunda ne yapıyorsunuz acaba?
  2. O

Kısa Kısa - Uydu Alıcı Üzerindeki Bağlantılar Nelerdir?

O hızlı günler geçti eski tadı kalmadı
  3. O

Kısa Kısa - Bir Anakart Üzerinde Neler Bulunur?

Merhabalar Bu videoda bir ana kartın üzerinde bulunan giriş çıkış portlarının basit anlatımını yaptım. Umarım işinize yarar. Bu videoları topluluk önünde konuşma zorluğunu yenmek için yapıyorum. Haliyle henüz diğer youtuberler gibi yüksek prodüksyonlu içerik hazırlayamıyorum.
  4. O

Kısa Kısa - Uydu Alıcı Üzerindeki Bağlantılar Nelerdir?

Merhabalar Elektrik-Elektronik Mühendisi arkadaşımın diz üstü bilgisayarına ps4 bağlamaya çalışmasından sonra bu gibi kısa ama bilgili bir seri yapmaya karar verdim. Bu videoda uydu alıcılarındaki bağlantı portlarına basitçe değiniyoruz. Bu videoları topluluk önünde konuşma zorluğunu yenmek için...
  5. O

Snowpiercer hakkında

filmi izlemen ayda barış özcanın videosuna bakman yeterli. kaç sene önceki filmi dizi yaptılar millet neden kafayı yedi anlamıyorum.gerçi şu diziyi izledim diye havalara giren insanlarız normal.
  6. O

BX500 ve MX500 Kullananlar Kulübü.

buyrun kanıt katılıyorum
  7. O

1,2 TB KALİTELİ UZUN ÖMÜRLÜ HARDDİSK ÖNERİSİ?

ben her marka hdd aldım 2tblik. hepsi 5 sene yoğun kullanım sonucu yalan oldu. dolar bu kadarken hiç bir senaryo ilgimi çekmiyor artık.
  8. O

Bu konu kapalıdır.

ben ilkokulda altıma kaçırmıştım ama nedense utandığımı hatırlamıyorum.
  9. O

Rehber Windows 98'i Hatırlayalım

çok teşekkür ederim.
  10. O

Rehber Windows 98'i Hatırlayalım

Merhabalar. Bu sefer windwos 98'i anlatmaya çalıştım. Bu videoları yapış amacım biraz da topluluk önünde konuşma ve ses tonumu ayarlamaya yönelik.
  11. O

Bilgisayarıma driver yükledim kapanmıyor?

yamicsoftun windows manager programları var. işletim sisteminize uygun olanı yükleyip, deneme sürümü yeterli, onarım merkezinden kontrol edebilirsiniz.
  12. O

SSD ÖNERİLERİNİZ NEDİR?

açıkcası Crucial BX500 240GB kullanıyorum ve aynı bölümde dosya kopyala-yapıştırda biraz sapıtıyor.örneğin bi dosyayı rar haline getirmek.
  13. O

amd kullanıp memnun olanlar varmı

yıllardır r9 270 2gb kullanıyorum. memnunum.
  14. O

İnceleme Windows 95'i Hatırlayalım

merhabalar Bu videoda Microsoft firmasının Windows 95 isimli işletim sistemini tanıyoruz. Ayrıca kurulumunu da gerçekleştireceğiz. Kaynak olarak kullandığım siteler; wikipedi youtube microsoft sysnettechsolutions
Geri