Oncelikle sunu soyleyeyim anarko nihilizm bir felsefemi yoksa ideolojimi bir fikrim yok o yuzden felsefe olarak actim konuyu ama siz felsefemi yoksa ideolojim oldugunu belirtirseniz mutlu olurum. Anarsist bir arkadasa "Anarko Nihilizm nedir" diye sordugumda bana: "insanın var oluşunu...
Merhab bu konularda cahilim biraz sorum baslikta gordugunuz gibi ve kirildiktan osnra tum oyunara erisebiliyorumuyum? Tespit edilebilirmiyim? Eksi yonleri oluyormu?
Merhaba suan Control oyununu oynuyorum ve bu oyundan once sifu yu bitridim ardindan hemen bu oyuna basladim ardindan witcher 3 sonra god of war sonra cyberpunk oynayacgim ancak ara vermeyince bir garip oluyor siz nasil yapiyorsunuz nasil yapmaliyim sizce?
Merhaba Steam deck veya asusun konsallari kirlabiliyormu ve kirlma nasil oluyor cahilm bu konularda onun disindada konsl onerebilirsinizbirde nintendo switch de aklida onu ps 5 kolu gibi tiresmesi cok iyi onun gibi tiresenolursa iyi olur
Merhaba herkes cok ocmus ondan soruyorum epicde ki indirimden god of war witcher 3 ve cyberpunk alacagim ancak dlc ye butcme yetmiyor. Digelimki oynadim snradan dlc yi alsam olurmu (yani dlc oyunun sonunda basliyor nasil oluyor bilgilendiriseniz sevinirim)
Baska kisilerde oyle soyledi tesekkurler.Peki daha baskin bir ozelligi yokmu msi yani neden hz panel ve gecikme suresinden baska birone cikan oalligi yokmmu? yani neye gore degerlendirecegim?
Millette bunu onermis. Neden peki? Neye dikkat etmeliyim monitor secerken? Bunun onalrdan ne farki bunda g-sync yoktu diye hatrliyorum g-sync olmamasi buyuk bir eksi ayrica game power 0.5ms bu ise 1