ooemir isimli üyenin son içerikleri

1. O

Windows`a elveda. Merhaba Linux Mint

Super mario guzel oyundu eskiden.
  2. O

ESO plus en ucuza nasıl alınır?

Hadi ya.. oyunsuz kaldık desene. Tavsiye edebileceğin arkadasla oynayabileceğim bu tarz bir oyun varmı? New world falan sarmadı
  3. O

SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 360Hz Coil Whine Sorunu.

Monitör iade edildi. Servis lütfen başka model bakın bu sorun değil bu serilerde var. Değişsekte bu sesi tekrar alabilirsiniz dediği için ücret iadesi ettiler
  4. O

ESO plus en ucuza nasıl alınır?

Cevap bulabildin mi hocam.
  5. O

360Hz 4070TI için dissplay port kablosu

Hocam eğer ekran kartin ve monitörün hdmi 2.1 desteliyorsa hdmi 2.1 al band genisligi daha fazla. Ama iki taraf ve kablo hdmi 2.1 olacak
  6. O

2K 360Hz 0.03 ms monitör 26.999, 00TL

Yok hocam tabi ki servise gitsin istemiyorum. Birde ne zaman yapacağı belli degil. Ayni senoryoda bazen yapiyormıyor. Para falanda istemiyorum aynısından versinler ama yok. 15 gün mesafeli sözleşme muhabbetinde geçerli diyip duruyolar.
  7. O

Vatan mağazasından aldığım için iade almıyorlar. 15 gün muhabbeti online alışverişlerde oluyormuş. Samsung servisine yollayıp inceleyeceklermiş. Sinir oldum.
  8. O

Hocam Vatan Bilgisayar Bostancı şubesinden aldım o yüznden 15 gün değişim hakkım olmuyor malesef. Online'den alsaydım direk iade eder aynısından bir tane daha alırdım. Samsungu aradım bana dönüş yapacaklarmış bakalım. Başklarıda bu modelde yaşıyormu merak ettim.
  9. O

Dostlar sleam, 3 gün önce Vatan Bilgisayardan SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 360hz Oled monitör aldım. Monitörde 2 gün coil whine sesi olmadı fakat bugün ciddi oranda var. Vatan'a iade talebinde bulundum kabul etmediler. Yok Samsung servise yollancak vs.. 240hz de sorun yok ama 360 Hz yapınca coil whine...
  10. O

27" Odyssey OLED G6 aldım 360 hz de zaman zaman acayip coil whine sesi geliyor. Bazen az bazen çok genelde yok. Bunun sebebi nedir beyler. Aynı durumda bir olup bir olmaması can sıkıcı..
  11. O

1440p IPS monitör tavsiyesi

vg27aqml1a Bunada bak.
  12. O

Aorus GeForce RTX3070Ti 1,834 TL ?

🤣🤣🤣🤣🤣
  13. O

Aorus GeForce RTX3070Ti 1,834 TL ?

Haaydaaaa. Benide dolandırdılar galiba :p
  14. O

❌İndirim Bitti! 9'u 1 Arada Hassas Tornavida 74₺🔥🔥

Dostum adamsın. İhtiyacım yoktu ama iyi fiyat aldım :)
Geri