Ooooweee isimli üyenin son içerikleri

1. O

Steamde yaklaşık 10-15 gündür envaterim gözükmüyor

tamamen valve ile alakalı, ip limitleyici koydular yıllar önce aynı ip ile çok sık topluluk pazarını ziyaret edersen blokluyorlar seni bot sanıp, ama bunun herkesi mağdur ettiğini görüp düzeltmeye üşeniyorlar.
  2. O

Arctis nova pro wireless için kumaş ped önerisi

Gümrük yasasının bizi düşürdüğü hal bu işte, çerez parasına çinden bu ürünü getirip kulaklığın ömrünü uzatmak varken, elimizdeki malı tamir edip yenileyip kullanmak yerine, kullanılmaz hale gelince çöpe atıp sıfırını almak zorundayız, bize bunu reva görenlere yazıklar olsun. Bu yasa bırakın cari...
  3. O

‼️Sistem toplamak için acele mi ediyorum ?‼️

Araba dediğin şey koca bir kara delik sigortası, imm kaskosu, bakımı, benzini, oyu buyu şuyu, iş yeriniz yakınsa aşırı nadir araba lazım oluyorsa, arabanın yıllık yürütme maliyetinin kırıntısı miktarı parayla taksiye binmek daha avantajlı. Yok sık sık lazım oluyor diyorsan orasını bilemem.
  4. O

Steamde yaklaşık 10-15 gündür envaterim gözükmüyor

Çoğu kişide bozuk, yıllardır ara ara hep oluyor bu. Valve her şeyi ağırdan alan, bir şeyleri çok geç düzelten uyuşuk bir şirket. Bunun sebebi hissedarlarının olmayışı. Memnun edeceğin hissedar olmayınca bazı şeyleri anında düzeltmek yerine yan gelip yatabiliyorsun sanırım.
  5. O

Yardım Amazon.sa'dan alacağımız ram sahte olabilir mi?

Şaka gibi 2x16 ram 7-8 bin tl den satılıyor burda 25k, bizdeki ram krizi değil fırsatçı satıcı krizi sanırım. 1770395727 yurt dışı alışverişi yasaklandı sinek bile kargolayamaz tanıdığın, sineğe 15 bin tl gümrük müşaviri maliyeti çıkarırlar.
  6. O

Dodi repacks mi fitgirl mü

valla güvenilir olduğunu söylüyorlar ama ben uzun zamandır korsan oyun indirmiyorum, steamden indirimde alırsam alıyorum.
  7. O

Dodi repacks mi fitgirl mü

fg daha iyi ama bazen orda olmayan oyunlar dodide oluyor o yüzden ilk tercih fg.
  8. O

Ram yüzünden dar boğazmı yaşıyorum

Dying light the beast optimizasyonu berbat bir oyun değil mi ya? Arkadaşımda 6650xt var ilk çıktığında fps droptan oynamamıştı o oyunu.
  9. O

Yardım 7800X3D Hava soğutma.

Sıvı soğutma sevmiyorum gereksiz pahalı geliyor, 7800x3d ile bu soğutucuyu kullanan var mı yeterli olur mu? Yeterli olmazsa başka hangi hava soğutma alınabilir. OC falan yapmayı düşünmüyorum default ayarlarda kullanıcam...
  10. O

2028'E KADAR 6000 SERİSİ GELMEME İHTİMALİ

ben geçen yaşadığım şehirde buldum 14 e koymuştu 13'e anlaştım ama vazgeçtim sıfır 5070 almaya karar verdiğim için, dediğim gibi sana kalmış ama pazarlıkla 13 e bulunur gibi, 6000 serisine kadar üzmez seni diye düşünüyorum.
  11. O

daha kötü olduğunu söylemedim, ama 5060 140W 3080 ise 320W güç tüketiyor, %15-20 saf kas performansı için 2 kat güç tüketip yıllarını minigde geçirmiş bir kart almak yerine, yeni çıkmış 0 sayılabilecek 3-5 ay kullanıp yükselttiği için iyi fiyata satan birinden 5060 almak daha mantıklı dedim.
  12. O

14'e satan çok oluyor pazarlıkla 13'e falan bulabilirsin diye düşünüyorum sana kalmış, miningle eskitilmiş 3080'e ben para vermezdim.
  13. O

3080 çok fazla güç tüketiyor, bence 2. el temiz 5060 alıp hem elektrik faturasından tasarruf edersin 2 yıl boyunca, hem de 2 yıl sonra 5060 daha güzel bi rakama satılır 2. elde, sonra 6000 serisine geçersin.
  14. O

2027 başını bekliyordum 6000 serisi için, 2028'e kadar hayatta beklemem 5000 serisi alıp geçicem. Yapay zekalar bizi bitirdi. https://www.tomshardware.com/pc-components/gpus/report-claims-nvidia-will-not-be-releasing-any-new-rtx-gaming-gpus-in-2026-rtx-60-series-likely-debuting-in-2028
Geri