Merhaba arkadaşlar yeni bir monitör aldım elime ulaştı hz ayarlarını yaparken max 144 hz ye alabildiğimi gördüm fakat monitör 180 hz neden oluyor olabilir HDMİ da denedim displayportta 180 destekliyor olabilir mi?
Hocam ileride değiştirmek için falan diye seçtim. Ram i bir kaç haftaya 32 yapıcağım
1736789638
Hocam benim hoşuma gitti açıkcası ve çok önerdiler ondan
Merhaba bi sistem alacağım sizce parçalar nasıl?
Sistem
Not: Bazı parçaları değiştirdim
İşlemci: Ryzen 7 9700X
Anakart: B650 Gaming Plus Wi-Fi
SSD: Kingston 1TB NV3 M.2 NVMe
Kasa: MSI MPG Velox 100P Airflow
Soğutucu olarak da bunu alacağım sizce nasıl?
Hocam baktımda benim anakartım bu kasa ile uyumlu değil anakartım B650 Gaming Plus Wifi atx fakat kasa ATX desteklemiyor ve birde bu anakartta soğutucular var hava soğutma rahatlıkla sığar değil mi? Veya bu kasalardan hangisini alayım Msi Mag Force 120A Deepcool Matrexx 50 mesh 4FS 700w 80+ plus?
Peki hocam sıvı soğutucudan 2k para kalıyor Ramlerden önerdiğiniz bir şey var mı bu sistemde? Bütcem 64k ramleride hazır yükseltiyim ve sonradan yukarıya 2 adet daha fan ekleyeyimmi?
Hocam yanlış anlamayın sadece soruyorum o yüzden böyle dedim kesinlikle sizin deneyiminiz çok fazla ama soruyorum sadece :)
1736689158
Hocam aklıma dediğiniz soğutucu yattı ve onu alacağım. Attığım sistemdeki kasa sizce iyi mi?
Hocam sitesinden baktım sitede 360mm destekliyor diyor kafam karıştı dediğiniz soğutucu baya kafama yattı fakat böyle bir durum varsa sıvı soğutucu secebilirim çünkü sistemi çanakkale gibi aşırı sıcak yerlere götürüceğim
Link