operatork isimli üyenin son içerikleri

1. O

Format sonrası bilmediğim 5 farklı yedekleme ortaya çıktı

Merhaba. bilgisayarımdakı tüm her şeyi windows 11 usulü formatla kaldırdım. tekrardan giriş yaparken bana 4-5 tane yedek karşıma çıkardı. Bu yedekleri dikkate almadım ve yeni bilgisayar oluştur kısmına tıkladım. Şimdi aklıma takıldı bu yedekler nerede ve içlerinde neler var nereden ulaşabilirim...
  2. O

Laptoplarda 2.bir görüntü çıkışı olduğu nasıl anlaşılır?

merhaba. laptopta 1 hdmi girişi var 2.bir monitör bağlamak istiyorum amcak type-c portum sanırım görüntü desteklemiyor. Bilgisayarımda 2.bir görüntü çıkışı var mı nasıl öğreneceğim? Hp pavilion 15-ec2000 2P6B5AV
  3. O

Günlük işler için kablosuz mouse önerisi

merhaba arkadaşlar. 2000-2500 bütçeyle alınabilecek ofis tarzında kablosuz bir mouse istiyorum. Logitech önceliğimdir. Klavyem mx master key s.
  4. O

Lenovo R25i-30 R25F-30 arasındaki fark nedir?

merhaba şuan elimde Lenovo r25i monitör var ve ikinci monitör olarak aynısını istiyorum birbirinin aynısı ama piyasada bulamıyorum gözüme F 30 modele çarptı bu F 30 modelinin farkı ne diğerlerinden?
  5. O

Çift monitör bağlantısı nasıl yapılır?

bilgisayarımdan çıkış alabileceğim 2 usb 3.0, 1 type c, 1 hdmi çıkışı var
  6. O

sadece 1 hdmi var
  7. O

https://amzn.eu/d/09wOwLL dizüstü bilgisayara çift monitör bağlayacağım o yüzden splitter alacaktım. Ürünü incelerken 3.fotoda ^2 ekran aynı anda çalışmaz uyarısını gördüm bu nedir?
  8. O

Neden Logitech G512 Klavye Almamalıyız?

Logitech g512 almak istiyorum. Olumsuz özellikleri neler?
  9. O

5000₺-6000₺ gaming kulaklık önerisi 2024 temmuz

sesi az diyorlar ne düşünüyorsun
  10. O

SteelSeries Arctis 7+ wireless gaming kulaklık alınır mı?

Merhaba arakdaşlar fiyatı 5000tl bandında olan bu kulaklık alınır mı? Sizce hangi kulaklık daha iyi olur? g733 içimde kaldı rahatlık konusunda
  11. O

karayolunda kesikli ve düz çizgiler ne anlama gelir?

Çift yönlü karayolunda ortada düz çizgi ve yanında olan kesikli çizgi bölünmüş yol sınıfına mı girer? fotograf 3.resim
  12. O

5000₺-6000₺ gaming kulaklık önerisi 2024 temmuz

merhaba arkadaşlar kablosuz gaming kulaklık istiyorum. bütçem max 7000₺. logitech g733 almayı düşünüyorum öneren var mı?
  13. O

oyunlarda arkadaş bulunmasını kolaylaştıracak discord sunucuları

merhaba arkadaşlar Gta5, ets2, farming sim, cons sim gibi oyunlarda arkadal bulmak epey bir zor. Bunun için discord sunucuları var mı? Birkaç tane sunucuya girdim fakat pek aktif değiller sizin önerebileceğiniz kullandığınız discord gaming, arkadaşlık sunucuları var mı?
  14. O

Lenovo r-25i 24.5 driver nasıl kurulur?

Lenovo legion r-25i monitör aldım. hangi renk ayarlarını yapmalıyım?
  15. O

Usb 3.0 çoklayıcı önerisi

Usb çoklayıcı bu ürün var ama bilemedim.
Geri