Merhaba. bilgisayarımdakı tüm her şeyi windows 11 usulü formatla kaldırdım. tekrardan giriş yaparken bana 4-5 tane yedek karşıma çıkardı. Bu yedekleri dikkate almadım ve yeni bilgisayar oluştur kısmına tıkladım. Şimdi aklıma takıldı bu yedekler nerede ve içlerinde neler var nereden ulaşabilirim...
merhaba. laptopta 1 hdmi girişi var 2.bir monitör bağlamak istiyorum amcak type-c portum sanırım görüntü desteklemiyor. Bilgisayarımda 2.bir görüntü çıkışı var mı nasıl öğreneceğim?
Hp pavilion 15-ec2000 2P6B5AV
merhaba şuan elimde Lenovo r25i monitör var ve ikinci monitör olarak aynısını istiyorum birbirinin aynısı ama piyasada bulamıyorum gözüme F 30 modele çarptı bu F 30 modelinin farkı ne diğerlerinden?
https://amzn.eu/d/09wOwLL
dizüstü bilgisayara çift monitör bağlayacağım o yüzden splitter alacaktım. Ürünü incelerken 3.fotoda ^2 ekran aynı anda çalışmaz uyarısını gördüm bu nedir?
merhaba arkadaşlar Gta5, ets2, farming sim, cons sim gibi oyunlarda arkadal bulmak epey bir zor. Bunun için discord sunucuları var mı? Birkaç tane sunucuya girdim fakat pek aktif değiller sizin önerebileceğiniz kullandığınız discord gaming, arkadaşlık sunucuları var mı?