OpFurina isimli üyenin son içerikleri

1. O

Unuttuğum bir filmin ismi

Eski bir Türk filmi kısa bir özetini vereceğim oradan hatırlamanızı umuyorum eski bir Türk filmidir. " ana karakter abisiyle yaşıyor abisi film setinde çalısıyor ve kardeşinin üniversite okumasını istiyor ama çocuk pek oralı değil bu çocuk. Bir kamera alıyor abisi öğreniyor ve onun eve çıkmasını...
  2. O

Rx7800xt alınır mı yoksa RTX4070S mi ?

Ben 7800XT yi öneririm Hem daha ucuz hem Vram yüksek hem performansı daha iyi tabi Dlss ve Fsr ı dahil etmiyorum Flss ve Fsr her oyunda farklı performans verebiliyor. oyun dışında bir şey yapmıycaksan genel olarak 7800XT yi öneririm
  3. O

Hangi monitörü almalıyım Lenovo Legion R27 2K, ViewSonic VX2780 2K

iki monitör arasında kaldım ama hangisini alıcağıma karar veremiyorum viewsonic in kontrast oranı sRGB Boyutu vb daha yüksek lenevo ise 10 hz fazla 0.5 ms ama kontrast oranı daha düşük
  4. O

30.000 TL Hazır sistem öneri

reis sen alamadan zam gelmesine üzüldüm artık beğendiğin ürünü anında alman gerekiyor normalde bende alıcağım ürüne 1 hafta bakarım iyi mi? yetermi diye ama artık sevdiğin şeyi bekletmeden almak gerekiyor. ben indirim geliceğini düşünüyorum ama yılbaşı gelmeden son bi pc tavsiyesi vb gelir büyük...
  5. O

Çok sağolunn sadece sıvı sıvı soğutucu aldım Thermalright Aqua Elite 240 ARGB 34.800 tuttu toplam dün gece 1 de aldık abimle keşke ssd sinide özellestirseydik fakat dikkat etmedim zamsız fiyatıyla aldım yani sağol tekrardan önerdiğiniz için. Siz onerdikden sonea biraz daha baktım tek öneren...
  6. O

Bi süre daha araştırdım ne iyidir ne kötüdür diye amd ekran kartı almak çok tercihim değildi ama 4070 ler çok pahalı 4060 16 gb ninde fiyatını haketmediğini düşünyorum o yüzden pc hocasının gg12 modelini aldım fazladan sıvı soğutucu ekledim önerileriniz için teşekkür ederim
  7. O

4000-5000 arasında monitör

Kanka bende buna bakıyordum daha yeni hoşuma gitti fakat tek korkum ghosting yada benzeri bir şey olması. markayıda pek tanıymıyorum . bir de https://www.hepsiburada.com/lg-ultragear-23-8-24gs60f-b-180hz-1ms-gtg-hdr10-full-hd-ips-gaming-monitor-p-hbcv00006l45c8 buna bakıyordum sence bu nasıl...
  8. O

4000-5000 arasında monitör

bütçem bu herhangi bir tercihim yok curved olsa güzel olurdu fakat bu tl bandında sanırım zor şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim
  9. O

Başlıkta dediğim gibi 30.000 tl arası sistem arıyorum sadece kasa. bütceyi biraz aşabilirim duruma göre. Rtx olsa daha iyi olur ekran kartı, amd ekran kartlarından pek anlamıyorum fakat genede iyi bir performans farki varsa neden olmasin.
  10. O

Bilgisayar ekranı bi anda kararıyor

Bilgisayara yeni format attım o zamandan beri bu yaşanıyor ekran kartı driverini güncellemedim büyük ihtimalle genelde Driver Booster gibi progamlarla driveri yaparım genelde sıkıntı olmaz bu sefer Windows Update GeForce Experience ve Intel driver asistant ve Lenovo'nun kendi sitesinden laptopun...
Geri