ophelia0777 isimli üyenin son içerikleri

1. ophelia0777

Bu bir oyun arkadaşı arama ilanıdır

21
  2. ophelia0777

Bu bir oyun arkadaşı arama ilanıdır

herkese merhaba, oyunları yalnız oynamaktan sıkıldım için başlıkta belirttiğim gibi oyun arkadaşı arıyorum dcvagvcsjdvckgsvc. > bazen patates aim bazen dağ komandosu olma gibi skill'lerim var. > aradığım arkadaşın eğlenceli, samimi, sohbeti saran, kafa dengi biri olması yeterli. > genel...
  3. ophelia0777

Öneri Ram overclock nasıl yapılır ?

herkese merhaba. Asus Rog Strix G16 oyuncu dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Asus yetkili servisinin söylediğine göre bilgisayar maksimum 32 gb 4800 mhz ram, 2 tb ssd destekliyormuş. Birkaç ay önce 2x16 gb 4800 mhz Crucial marka ram yükseltmesi yaptım ve ssd yükseltmesi yapmaya karar verdim...
  4. ophelia0777

120 günde YKS 140K yapmak...

matematik gözümüzde büyüttüğümüz kadar zor bir ders değil aslında. sözel derslerdeki gibi uzun ezberler gerektirmiyo sadece fazla soru çözerek formülleri kafada oturtmayı ve verilen değerleri yerine yazarak sonuca ulaşmayı gerektiriyo. -> bana kalırsa zamanın az kaldığı için tyt veya ayt...
  5. ophelia0777

Öneri Iki adet 1tb ssd ile bir adet 2tb ssd arasında ne gibi farklar olur ?

teşekkür ederim, bir tane 2 tb ssd almaya karar verdim
  6. ophelia0777

Öneri Iki adet 1tb ssd ile bir adet 2tb ssd arasında ne gibi farklar olur ?

Herkese merhaba. Asus Rog Strix G16 (2023) model bir oyuncu dizüstü bilgisayar kullanıyorum ve ssd yükseltmesi yapmak istiyorum. Bilgisayarda iki adet ssd slotu bulunmakta ve ikisi de gen 4 destekli. Asus servisi bilgisayarın maksimum 2tb ssd desteklediğini söyledi. <not> daha önceden crucial...
  7. ophelia0777

Asus ROG Strix G16 Format Ekranında SSD Görmüyor

Herkese merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Asus ROG Strix G16 G614JU-N3255W İntel i7 13650hx RTX 4050 dizüstü bilgisayara sahibim. Son zamanlardaki performans kayıplarından dolayı format atmak istiyorum ama kurulum ekranında ssd görünmüyor. Asus driver sayfasından olsun İntel driver sayfasından...
  8. ophelia0777

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA Mavi ekran hatası

bu hata nvidia ekran kartı driver kaynaklı bir sorun. aynı hata kullanmakta olduğum asus rog strix g16 bilgisayarda da mevcuttu. ekran kartına gelen güncelleme ile sorun çözülmüştü. ekran kartını güncellemek için nvidia geforce experience uygulamasını kullanabilirsin. ekran kartı...
  9. ophelia0777

Çözüldü✓ İki Ram Arasından Hangisini Tercih Etmeliyim?

Herkese merhaba, kullanmakta olduğum Asus Rog Strix G16 G614JU-N3255W bilgisayarın ramlerini yükseltmek istiyorum. İnternet üzerinde uyumlu iki model buldum. Hangisi daha kaliteli ve iyidir ? ram tipi : ddr5 ram mhz değeri : 4800mhz so-dimm...
  10. ophelia0777

Çözüldü✓ Yeni Notebook Mavi Ekran Sorunu [Yardım] !

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim :)
  11. ophelia0777

Çözüldü✓ Yeni Notebook Mavi Ekran Sorunu [Yardım] !

Bende de Asus ROG STRIX G16 G614JU-N3255W modeli var, i7 13650hx - rtx 4050 olan versiyonu yani. Aynı sorun bende de var ve anladığım kadarıyla ROG G16 ların hepsinde var. Forum sitelerinin hepsinde bu sorun hakkında tartışma konusu var. 1699610653 bu arada çözüme ulaşırsan beni de haberdar eder...
  12. ophelia0777

Çözüldü✓ PAGE_FAULT_NONPAGED_AREA nvlddmkm.sys

Merhabalar, yeni bir bilgisayar aldım ve aldığım günden beridir ara ara mavi ekran veriyor sebebini çözemiyorum. Mavi ekran hatasının görüntüsünü yükledim hata sebebi nedir ve nasıl çözerim? Bilgisayar marka-model: Asus Rog Strix G16 G614JU-N3255W
Geri