Hemen hemen 1-2 paket sigara parası çokta kalite beklememek lazım dediğin gibi. Ofiste sürekli fare problemimiz oluyor ne alırsan al ya bişey dökülüyor yada düşüyor logitech'te alsan rampage'de alsan başına bi iş geliyor mutlaka uzun süredir pahalı fare almayı bıraktım artık :)
1776356920
Bana...
Fiyatların artmasının nedeni tamamen ram ve disk maliyetleri. Dolar o kadar çok oynamıyor. Bence tavanda fiyatlar şuan ram ve diskten dolayı. Stabil kalcağını düşünüyorum ben. Yaz dönemide satışlarda durgunluk yaşarsa büyük firmalar iyi kampanyalar yaparlar gibi stok eritmek için. Her yaz oluyor...
Bence sıfır takıntınız yoksa tablet notebook tarzı 2.el bi cihaz alın bu bütçelere. 2 sende sonra yok android sürümü alma vs gibi dertlerle uğraşmazsınız. Lenovonun Yoga serileri var 360 derece açılan kalemli dokunmatik olan.İ5 6-7.nesil ve 9-10 bantlarına bulunuyor İstanbulda vs yaşıyorsanız...
Bi noktada yeni ram gelmeyince stoklara o zaman bence asıl karaborsacılığı göreceğiz. 2028e kadar üretimde ciddi sıkıntılar olcak diyorlar. Eğer hiç stok kalmazsa mining döneminde olduğu gibi amazon japonyadan ekran kartı kovaladığımız gibi ram kovalayacağımız günler olacaktır :)