Opsilium isimli üyenin son içerikleri

1. O

Sistemime göre psu önerisi

hocam ordan hesapladım 850w çıkıyor ekran kartı 6700xt versiyonu olmasına rağmen
  2. O

@ConquerorXIV hocam peki nasıl anlıyorsun program falan var mı stabil olup olmadığına bakabileceğim ?
  3. O

Sistemim -Asus tuf b550m-plus wifi 2 anakart -Ryzen 5 5600 işlemci -Asus rog strix rx 6750xt ekran kartı -4x corsair rgb pro 8gb 3600 mhz ram -Kingston fury renegade 1 tb m2 ssd -Wd blue 1 tb hdd 7200 rpm -Corsair h100 sıvı soğutma -6 adet 120 mm kasa içi fan 3 adet 140mm ön fan -Asus rog...
  4. O

Çözüldü✓ Oyun oynarken bilgisayarım tamamen donuyor fakat ses devam ediyor

scannowda bir şey çıkmıyor ses realtek audio güncel 1682539420 dün gece memtest86 testine bıraktım pcyi test 6dan %0 aldı 40 hata verdi durum böyle fail falan verdi sonunda problem nedir acaba ?
  5. O

hayır oyunun kendi sesi tam donma esnasında en son ne ses verdiyse o kalıyor
  6. O

Merhaba Apex Legends oynarken bilgisayar tamamiyle donuyor fakat donma tam yaşanırken gerçekleşen ses devam ediyor bilgisayar reset atmak zorunda kalıyorum hiçbir işlem işe yaramıyor her şeyim güncel Sistemim: İşlemci : Ryzen 5 5600 Gpu : Asus Dual Rx 6650xt Anakart : Asus TUF Gaming B550M-PLUS...
  7. O

Directx hatası alıyorum çözümü bulamadım yardım

tekrar yaşadım bu sefer daha uzun süre sonra oldu 1680836255 önceki sürümlerin birinde bu sıkıntıları yaşamıyordum ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum sıvı soğutma ve yeni kasa aldıktan sonra güncelleme yaptım ve son 2 haftadır bu sorunla karşılaşıyorum
  8. O

Eski bileşenleri kullanmayı açınca düzeldi teşekkürler şuanlık problem yok
  9. O

scannowda da problem bulmadı directx 11i oyun içinden mi seçeceğim ?
  10. O

Merhabalar öncelikle son 1 2 haftadır sıkça aldığım bir sorunu size sormak istedim directx hatası oynadığım bazı oyunlarda sürekli veriyor bazılarında ise hiç problem olmuyor hata veren oyunlar : apex legends, warframe, fifa 23, hitman hata almadıklarım : valorant, cs:go, league of legends...
Geri