Kız yaş farkı demedi kızın haberi yok kızın kuzeni yani arkadaşım bana gösterdiği abla kardeş ilgisini gösteriyor sanada dedi
1694433056
Yorum yaptı çocuk yani deneme bence dedi
Kanka arkadaşa sordum kız bir şey söylememiş çocuğa ama bana olan abla ilgisini gösteriyor sanada(aramızda 2 yaş var) dedi olmaz o iş falan dedi
1694389449
Buluşmayı keseceğiz çocuk o yönde istiyor çocukla artık ikili buluşacağız bu yarın son kez olacak diye düşünüyorum
@memo5612 @Kara* kankalar yardım için teşekkürler ama yarın kızın kuzeni benimde yakın arkadaşım olan çocuğa "Kanka kuzeninden hoşlanmaya başlıyorum ....." diye konuşayım diyorum ne dersiniz bilmiyorum rutine girmeye başladı her gün buluş okey oyna dağıl
1694131336
Veya okeye gelen 4. Olan...
Tamamdır kanka
1694110017
Şuan reels attım instadan sizin ev diye(evleri deprem gördü baya hasar var) alakasız kocum dedi sormaya gerek olmadığını düşünüyorum artık boşuna red yemeye gerek yok
Kanka bu kadar net deme karşısında dünyanın en ponçik insanı olabilirim 😄
1694091209
Tamamdır kankam yazarım benim favori ikilimsiniz kara ile bu olursa sizin sayenizde olacak 😄
Evet çıkabiliriz kanka o çok karışık ya belli etmiyor yetişkin insanlar çocuğa aşılıyor ama bir şekilde isteyerek veya istemeyerek çocuklar belli ediyor hatta uyguluyor farkında olmadan
1694090801
Veya farkında olarak neyse boşver onu ya
Kanka ailemin durumu iyi ortalama asgari ücretin x katı kadar para alıyorum o çok kolay olur düşünmeye bile gerek yok
1694090496
Kanka kuzenim var tanıştırma fırsatım olursa tanıştırmak isterim benzer durumu Almanya'da o yaşıyor şuan 🥲
1694090547
Uçakla bile gelip giderim hatta okulum uzadı...
Yok onu değil mümkün olduğunca müsait ortamı ayarlayıp soracağım çok uzatmadan ne kadar ay sonu olsada çok kısa bir süre bence birazda yorulmaya başladım bu şekilde nasıl hissediyor diye düşünmekten