İade Yapmissaniz Hile Hurda İle Ürün almissaniz Sistem Vermez 4 Aydır gelmiyor sebebi de Ürünleri tekrar iade etmemden Kaynaklaniyor Müşteri hizmetleri öyle dedi
Evet Hocam dediğiniz gibi Kameradan O şekilde Neyse içim rahatladi Normalde Sorun yok Sadece açı Degistiginde Renk Puslaniyor Gibi Oluyor Oyun Oynarken Pek belli Olmuyor. Ölü pixel Ghosting ışık sızması Olmasinda Bu Göz ardı edilebilir. Düz Bakınca Sorun yok
Asus ROG Strix XG27ACS cihaz Aldım Vatan Bilgisayardan Ölü Pixel Ghosting Testi Geçti lakin IPS Glow Bakmadım Eve Geldiğimde Siyah Ekranda Yandan Yukardan Bakınca Sarımtrak Oluyor Bu Normalmi? Dik Açıdan Bakınca Belli etmiyor Işık Sizmasi yok Ama Kafami Karistiran Yan Acilardan Bakınca Neden...
Bir taktik var 3-4 k Malzemede alabiliyorsun lakin Gümrüge takilma Olasiligini Goz onunde bulundurman gerek. 2 Defa yaptim geldi korkudan bidahada yapmadim
Beleşe almissin Birsey olurmu diye Bide İade etsemmi diyorsun Muhtemelen herseyin Farkinda Bilincli birisisin.
Olue kardeşim Seni FBI şikayet ederler evinden aldirirlar .jajaja : D
Temunun En İyi Promosyonu bunlardir gerisi Fasafiso
1-wincredit (500+1000) Kredi Veriyor Favorim
2-claimcredit (500+1000) parça Parça verir
3-discount777 (%30-%90 indirim)
1.000 tl Ürün Almassan Vermez Vergiler haric
+ wincredi Siparislerini iptal edersen birdaha almaya calisirsan Jetonlari iptal ettigin icin Sende aliyor ve 1.000 Urunde alsan Dolduraman . Sana Wincredit geldiginde 1.000 Ürün al Verir