%20 max 200 tl kampanyasına vodafone pay sanal kart ile katılınabiliyor üyeliğiniz yoksa uğraşmaya gerek yok ama varsa kullanabilirsiniz vodafonelu olma şartı varmış ve %5 de bakiye yüklemeye hediye veriyor ve ayriyeten10k üzeri %3 indirim kodu var vodafone yanımdada
arkadaşlar yayla satıcısında esmerim osmancık pirinç diye bir ürün buldum 100g da 24g lif 9g protein varmış normal pirince göre çok daha iyi ve fiyatı uygun bence, kuponu kullanırsanız 60 TL'ye geliyor kilosu bu arada ekstra vodafone pay %20 ve %5 kampanyası da var...
ben bir ara ucuzken 10 paket falan almıştım kimse yemiyor evde şuanda karşımda duruyorlar sktleri 1 ay geçti bozulmuyorlar ama tadı iyi değil insanın yiyesi gelmiyor skt gelmeden önce komşunun çocuklarına verdik diğerlerini de dağıtacaktım unuttum kaldılar :D
xiaomi olanı almaya gerek yok bence tam anlamıyla boş bir monitör daha ucuza daha iyi monitörler var bu işlerden fazla anlamayanlar en basitinden epeyden fiyata göre ve ürün puanına göre bakabilirler
paylaşan arkadaşa teşekkür ederim aldım şimdi, sipay markete %5 veriyor max 200 olarak 200 de ordan geldi bir süredir bakıyordum bu fiyatlardaki en iyi telefon 1 tane daha alsam mı diyorum bizimkilere muhtemelen bir daha bu fiyata düşmeyecek
ben katkı maddesi fındık oranı ve şekere bakıyorum milka en kötüsü %58 şeker %5 fındık asla alınmaz ülker çokokrem %4 fındık asla alınmaz tadıbu %35 fındık en iyisi paylaştığım ürün %30 fındık içeriyor ve fiyatı uygun sizin aldığınız activella ürünü %6 fındık içeriyor ben olsam almazdım
onu görmüştüm ama nasıl olduğunu bilmediğim için söylemek istemedim fazla diye :D bence uygun bu arada 240 gr fındık var 1 adetinde zaten kavrulmuş fındık çok pahalı kabuklu fındığı da 130 civarına alıyorlar
içeriği açıklamada yazıyor tabi doğruysa iyi gibi ben denemedim ama satıcının tüm yorumlarına bakınca
içeriği açıklamada yazıyor tabi doğruysa iyi gibi ben denemedim ama satıcının tüm yorumlarına bakınca kargo ile ilgili sorunlar var siz de bakabilirsiniz
DÜZENLEME BU ÜRÜNÜ ALINCA 3 ADETİ 405 TL OLUYOR TANESİ 135 TL İSTEYEN ALABİLİR
https://www.hepsiburada.com/activella-sutlu-findik-kremasi-parcacikli-800-gr-30-findikli-x-3-p-HBCV00007EUI50?magaza=Activella%20Shop
Ürünün %30 fındık içermesi dikkatimi çekti içeriğinde de kötü madde yok gibi...