Maalesef artık termal macun olsun kasam olsun işlemci için yetersiz kalıyor, zaten kasam küçük olduğu için alabileceğim soğutucular kısıtlı internetteki ısı karşılaştırmalarına baktığım zaman snowman m200'ten daha iyi gibi duruyor. Hem ryzen 3600 ısınan bir işlemci o yüzden alsam sizce mantıklı...
Ben 2 yıla yakın James Donkey 610 blue switch kullanıyorum şunu diyebilirim ki kronik sıkıntısını görmedim tuş basımı kolay uzun kullanımda tuşlar yerinden çıkmıyor öyle dertleri yok tek küçük sıkıntısı şu olabilir tuşlar sağa sola normal klavyelere göre bir tık daha fazla sallanıyor ama bu...
Ryzen 3600 e sahip birisi olarak ısınma sorunu büyük bir dert olmaya başladı dark freexer x120 almayı düşünüyorum ama kasama olur mu bilmiyorum bende sharkoon s1000 var genişliği ise 19,5 cm soğutucu ise 15,5 santim kasanın bileşenleri falan anakart-panel arasındaki mesafeyi azaltıyor bu 16,5 a...
Yakın zamanda taşınacağım ve taşınacağım yerde TT fiber altyapısı bulunuyor çevremden TT ne kadar kesintili veya eksik internet sağladığını biliyorum sizde TT nin altyapısını kullanan hangi sağlayıcıyı kullanabilirlim veya TT kullanmak zorunda kalırsam hangi paketi önerirsiniz
hazır sistem alan çok arkadaşım oldu ve böyle bi sorunla karşılaşmadılar hem bende a320m-h var dışardan bakarsak nerdeyse aynı ve bende böyle bi durum yok senin sisteminde sıkıntı olabilir
https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-244-flash-24-144hz-1ms-hdmi-display-g-sync-freesync-full-hd-led-monitor-pm-HB00000VBONB
hem 500 tl artar hemde bu fiyata en iyi pivot flat 144hz monitör