ördekhala isimli üyenin son içerikleri

1. ördekhala

15-20k elektrikli scooter önerisi

valla o fiyata daha iyisi olacağını zannetmiyorum
  2. ördekhala

Öneri AMD RYZEN 5 2600 Ekran kartı önerisi

RX6600 öneririm ama darboğaz olur. İleride işlemci upgrade yaparsan iyi olur. O işlemciye max RTX 2060 öneririm.
  3. ördekhala

XBOX Gamepass online co-op oyun önerisi?

teşekkürler peki farklı hikaye tarzı oyun önerin var mı
  4. ördekhala

XBOX Gamepass online co-op oyun önerisi?

Selamlar. Arkadaşla xbox gamepass aldık ama online oynanacak oyun lazım. It Takes Two ve A Way Out hariç.
  5. ördekhala

İngilizce en verimli nereden öğrenilir?

o zaman yabancı hocaların olduğu konuşabileceğin bir kursa gitmelisin. Dediğim gibi seviyeni bilmediğim için pek tavsiye de veremiyorum açıkçası. Ben film dizi izleyerek geliştirmiştim kendimi. Tabi en çok katkı sağlayan bence ortaokuldu benim için. İngilizce sınıfındaydım. Kuralları...
  6. ördekhala

1500-2500 tl kablolu kulaklık önerisi

haklısın o kulaklık da gayet iyi
  7. ördekhala

o konuda haklısın terletiyor gerçekten ama kulaküstü olduğundan çoğu kulaklık öyle
  8. ördekhala

kullanan bir kaç arkadaşım var sorun yaşamadılar ama bazen her üründe oluyor öyle şeyler
  9. ördekhala

valla çok bir bilgim yok bende olduğu için söyleyeyim dedim memnunum
  10. ördekhala

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,914752035.html bu kulaklığa bakabilirsin bende de var fiyatına göre iyi mikrofonu kaliteli ve oyun için de iyi
  11. ördekhala

attığınız scooterin x plus diye bir versiyonu var o çift çeker mesela hem arkada hem de önde motoru var bu da aletin daha torklu olmasını sağlıyor ve yokuşta asıl farkı hissedersiniz
  12. ördekhala

İngilizce en verimli nereden öğrenilir?

öğrenmek bence yanlış temelinin ne kadar olduğunu bilmiyorum ama bence telefon uygulamalarıyla öğrenmeye çalışmak yanlış kursa gidebilirsin ama bence en iyi öğrenme yöntemi film izleyerek veya oyun oynayarak geliştirmektir imkanın varsa yabancılarla konuşarak yapabilirsin
  13. ördekhala

BU AYAKKABI ALINIR MI ACİL

bence güzel değil zevkine bağlı tabi ama o paraya daha güzel ayakkabı bulursun bence
  14. ördekhala

bu paraya güzel scooter önerim biraz daha ekleyip çift çeker scooter alman her türlü daha iyi olacaktır (bu scooterın kronik sıkıntıları var)
  15. ördekhala

5700xt r5 1600 darboğaz yapar mı ?

yapar en kötü 3600 almanı öneririm
Geri