Ördog isimli üyenin son içerikleri

1. Ö

30-35 Bin TL Üst segment toplama önerisi (Asus Anakart, Amd Ekran kartı olmasın lütfen)

tövbe ettim asus anakart gerçekten istemiyorum onun dışında sistem gayet güzel ssdyi çıkartmama izin vermesede artık fiyat karşılaştırma sitelerinden muadili bir anakartla bakacağım
  2. Ö

30-35 Bin TL Üst segment toplama önerisi (Asus Anakart, Amd Ekran kartı olmasın lütfen)

sistem çok güzel ancak asus anakart istemiyorum kötü geçmişiz var asusla :) eğer buna benzer bildiğin asus anakart olmayan bir sistem varsa çok mutlu olurum
  3. Ö

Teşekkür ederim önerin için. 1685982876 Ölü yatırım olur derken neyi kastediyorsunuz acaba.
  4. Ö

İyi Forumlar, Şuan 30-35 bin arası bilgisayar toplamak istiyorum parçaları ayrı ayrı alıp kendimde birleştirebilirim (uygun f/p toplama bilgisayarda alabilirim fark etmez). Monitör, klavye, mouse, kulaklık istemiyorum (f/p harici mikrofon önerebilirseniz sevinirim). Eğer slot ve giriş farkı...
Geri