Ordubey isimli üyenin son içerikleri

1. O

Leptop önerir misiniz??

20 bin civari bütcem var oyun oynamalık leptop önerirseniz sevinirim
  2. O

Bilgisayarımı ddr5 yapmak istiyorum yardım

Ekran kartım 7800XT Ryzen 5 5600x ddr4 32 gp 3200 hz powor corsair 650 wat 80 gold m2 512gp corsair 360 sıvı sogutma asus tuf b450 pro bu sistemi ileriye donuk yapmak istiyorum 50-60 bin bütcem var hangi parçalar alcağimi powor yetermi yazarsaniz sevinirim şimdiden teşşekürler Monitorum...
  3. O

Oled 49 inc veya daha buyuk monitor önerisi

49 inc monitor almayi veya daha buyuk oled olan bir monitor önerir misiniz??
  4. O

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

RX7800XT ekran kartı var 650WAT 80 gold powor Ryzen 5 5600x işlemci var corsair 360 sivi sogutma bunlar diğerlerini yazmiyorum fiyat olarak max 50 bin tl DDR5 işlemci anakart ram önerirseniz sevinriim powor yetmez ise yükseltceksem yazarsanız sevinirim
  5. O

bilgisayarımı ddr5 yükseltcem tavsiye ederseniz

RX7800XT ekran kartı var 650WAT 80 gold powor Ryzen 5 5600x işlemci var corsair 360 sivi sogutma bunlar diğerlerini yazmiyorum fiyat olarak max 50 bin tl DDR5 işlemci anakart ram önerirseniz sevinriim powor yetmez ise yükseltceksem yazarsanız sevinirim
  6. O

kasa önerirmirsiniz ???

arkadaşlar kasa önerir misiniz? hava akişi iyi olan bir kasa psu gerek yok 650 watt bronz bir gigbayt powor var https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12027 bu ekran kartini beslermi? bide
  7. O

Rust giye oyun için klavye mouse önerirseniz

klavye fare knks onlari alcam rust almacam rust makro yapa billeceğim fare önerirseniz giye dedim
  8. O

Rust giye oyun için klavye mouse önerirseniz

Klavye fare mousped alacağim önerir misiniz? rust makro için güzel klavye maouse önecerek? bütce 2000 tl
  9. O

Aryond A32 V1.1 mi Asus TUF Gaming VG27AQ1A mı Daha İyidir?

ben bunu aldim reis herkes bunu öneriyor
  10. O

4k Bütçe İle Mönitör önerisi Yapar mısınız?

knks dün akşam bunu aldim ben iyi heralde tavsiye etiler
  11. O

ekran kartı yardim gardaşlarim

Onlar nasil açiliyor knks anlatim varmi youtobe fillan atarsan sevinirim
  12. O

2 monitor arasindan hangisi alayim?

eywallah gardaşüm yarimlarin için teşşekürler
  13. O

Beyler Klavye ve mouse alacağim önereceğiniz ürünleri gönderirseniz sevinrim

Klavye mouse önerirseniz sevinirim bütce 1000 2000 tl
  14. O

2 monitor arasindan hangisi alayim?

beyler teşşekürler yardimlariniz için hayirli olsun bana
Geri