anakartım b450 s2h
işlemcimi r5 5600 ekran kartımı da rx9060xt 16gb ye yükseltmek istiyorum.
Elimde FSP 500w 60ahbc modeli var.
şuan psu'nun üstüne 12v yazan kısımda 456w maks yazıyor.
bir süreliğine bu psu kullanmayı düşünüyorum daha sonrasında 650w bir psu'ya geçiceğim.
pc açılır mı uv yapmak...
Elimde Asus Rog GTX1650 var.
Çok kez taşındığım için kutusu yok şehir içi elden satmayı düşünüyorum.
Ederi nedir kaçtan ilana koymalıyım? Satıp 2.el farklı bir ekran kartı almayı planlıyorum.
Merhaba arkadaşlar ikinci el r5 5600 almayı düşünüyorum. Şuan kullandığım işlemci r3 3100 ve anakartım b450 s2h. İkinci ellerin sarı sitede 3000tl den başladığını gördüm 3.500'e param güvende ile satan da var. Bulunduğum ilde ya da komşu illerde ilan yok bir tane buldum o da 4750 istiyor ikinci...
Çok eskiden aldığım sanırım Teşhir ürün olduğunu bildiğim bir dualshock 4'üm var L1 tuşu bastığımda algılamıyor diğer tuşların çalışmasında herhangi bir problem yok L1 tuşunu nasıl tamir edebilirim. içini açmayı düşündüm ama yanlış bir şey yapıp komple bozmak da istemiyorum. Veya kime götürsem...
Merhaba arkadaşlar 1400tl kredi vardı hesapta onu kullanmak istiyorum ama 6 şubatta yeni yasa yürürlülüğe giriyormuş. Sanırım 6 şubata kadar gümrükten geçmesi gerekli. Sizce geçer mi yoksa orda takılır mı, takılırsa vergisini ödemek zorunlu mu biliyorsanız haber verir misiniz?
robloxta bir oyunda makro ile afk salacağım arkadaşım önerdi birçok kişinin kullandığını da gördüm ancak bu kırmızı yananlar zararlı mıdır bilemedim. Makrolarda kırmızı yaktığını biliyorum ama size de sormak istedim.
Arkadaslar cikti almam gerek ama yazicim surekli bu sekilde yazdiriyor hep kesik kesik yamuk sekilde, bunun cozumu nedir, neresi arzalidir. Uzun zamandir kullanmadim
Buda kafa hizalama yaptirdigimda cikan sonuc, renkli kartus bos ona dolum yapmadim.
Merhaba iyi günler, bugün browserdan 3.5gb lik bir winrar dosya indirdim indirmeden sonra bu kopukluk bir daha başladı ve şuan devam ediyor, öncesinde bir şey yoktu. Dünde kopukluk oldu ve kupukluk olmadan önce 10gb lik bir dosya indirmiştim. Bu sorun neden kaynaklanır acaba?
Bugün saat 16.00 da...
Bu şekil hata veriyor oysaki telefon numaramı kaydettim. Farklı bir telefon numarası da denedim olmadı. Bilen varsa yardım edebilir mi?
1711849641
ustam neden gülücük emojisi atıp saldınız anlamadım