Merhaba arkadaşlar 1400tl kredi vardı hesapta onu kullanmak istiyorum ama 6 şubatta yeni yasa yürürlülüğe giriyormuş. Sanırım 6 şubata kadar gümrükten geçmesi gerekli. Sizce geçer mi yoksa orda takılır mı, takılırsa vergisini ödemek zorunlu mu biliyorsanız haber verir misiniz?
robloxta bir oyunda makro ile afk salacağım arkadaşım önerdi birçok kişinin kullandığını da gördüm ancak bu kırmızı yananlar zararlı mıdır bilemedim. Makrolarda kırmızı yaktığını biliyorum ama size de sormak istedim.
Arkadaslar cikti almam gerek ama yazicim surekli bu sekilde yazdiriyor hep kesik kesik yamuk sekilde, bunun cozumu nedir, neresi arzalidir. Uzun zamandir kullanmadim
Buda kafa hizalama yaptirdigimda cikan sonuc, renkli kartus bos ona dolum yapmadim.
Merhaba iyi günler, bugün browserdan 3.5gb lik bir winrar dosya indirdim indirmeden sonra bu kopukluk bir daha başladı ve şuan devam ediyor, öncesinde bir şey yoktu. Dünde kopukluk oldu ve kupukluk olmadan önce 10gb lik bir dosya indirmiştim. Bu sorun neden kaynaklanır acaba?
Bugün saat 16.00 da...
Bu şekil hata veriyor oysaki telefon numaramı kaydettim. Farklı bir telefon numarası da denedim olmadı. Bilen varsa yardım edebilir mi?
1711849641
ustam neden gülücük emojisi atıp saldınız anlamadım
https://www.hepsiburada.com/samsung...aza=EPATeknoloji&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.82.9 1. seçenek.
Samsung 50CU7000 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol 2. seçenek.
Amazon.com.tr 3. seçenek.
Arkadaşlar bu üçünden birini daha uygun fiyata neredeyse 10k...
Kasam RANKER VIRGO bu ekran görüntüsü de kasanın rgb aydınlatma açma videosundaki bağlantılar. Benim kasamda beyaz olan baglanti yok. Bu bağlantının ne olduğunu bilmiyorum.