Oredarhyme isimli üyenin son içerikleri

1. Oredarhyme

4070 süper ve Cyberpunk düşük FPS problemi

4070 Süper, R5 7500F, B 650M Pro, 32 Gg DDR5 5000mhz olması gerek. Özellikler bu bütün ayarları bırakacağım. Garipsediğim konu RTX açmadan önce görüntü kalitesi çok daha iyi iken RTX açınca aşırı saçma bir şekilde Fps +10 civarı kadar artıyor. Başka hiçbir şeyi değiştirmeme rağmen bunu yapıyor...
  2. Oredarhyme

Bannerlord mod uymsuzluğu

Oyunu steamden ve güncel son sürümden oynuyorum. Az önce yine bir güncelleme geldi 2gb civarında. Harmony dahil neredeyse hicbir modu kullanamıyorum sürümü aşağı çekiyorum bana mısın demiyor. Hangi sürümde en fazla hangi modla oynayabilirim. Banka modundan tut, diplomasiye modları kullanamıyorum...
  3. Oredarhyme

5070 i beklemelimiyim

Alacağın sistem ben de var. 2k'da ultra ayarda rdr2 110avr fps veriyo
  4. Oredarhyme

5070 i beklemelimiyim

5070 şu anki ddr5 ramler gibi olucak bence. Şuanlık gerek yok ama geleceğe dönük cok iyi bir seçenek. 4070super aldım pişman değilim
  5. Oredarhyme

Bannerlord'ta sürüm ve mod uyumsuzluğu

oyunuım anlık olarak güncel mod olan V1.2.11'de Harmony'de dahil neredeyse hiçbir modu kullanamıyorum cünkü bu sürüm için değiller. Sürümü kısıyorum, olmuyor ne yapmalıyım?
  6. Oredarhyme

Donanım arşivde konu nasıl silinir?

Silmek için ne yapmalıyım?
  7. Oredarhyme

Çok kötü bir şey yaptim yardin edin

Yalvar yakar özür dile. Ailen nasıldır, kimdir bilmem ama yine gğnün sonunda aynı masada aynı yemeği yiyorsunuz. Alttan al ve özür dile. Yasaklarada bir müddet uy, sonra zaten yumuşayınca yavaştan sabahlamaya başlarsın
  8. Oredarhyme

Sistemimi Komple Satıyorum!

30k'ya sıfır 4070 sistem dizerim, üzülürsün. Ayıptır, sistem iyi hoşta 30k nedir ya?
  9. Oredarhyme

4070Superden istediğim verimi alamıyorum

Vsync ekran yırtılması için değil mi? Fps sınırı yok oyunlarda. Beneski monitör kullandıgımdan oldugunu farz ediyorum. Çünkü çözünürklük 1440-900 olması gerek. Şuan elime ulaştıyeni monitörüm 2k'da testlerini yapacağım. Bundanönce assetto corsada 500 avg fps aldım. Sistemdesorun olan bir şey var...
  10. Oredarhyme

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600, Rtx 4060ti(16gb) sistem 2k için uygun mudur?

Hocam, ilgi ve alakanız için teşekkürler fakat ben bütçeyi katlayarak 4070s'li bir sistem dizdim bile konu an itibariyle bitmiştir. İyi günler.
  11. Oredarhyme

650w psu Thermalthake
  12. Oredarhyme

Sanırım max voltajdan kaynaklı. Ben onu 0 yapmışım o yüzden olabilir mi? Fps sınırına neredrn bakayım 1721589363 60fps %20 cpu %8 gpu kullanımı veriyor delirmelik olay .d 1721589638 Detroit'ten anlık çektim oyun esnasında
  13. Oredarhyme

4070 Super, R5 7500F, Msı B650m anakart, 32gb ram,1tb ssd Sistem bu Stardew Valley'de bile 60fps sabit bir şeyler yaptığım ortada ama ne bilmiyorum. Msı afterburner ile alakalı mı? cpu ve gpu kullanımı aşırı az nasıl düzeltirimn cs2'de full ayarlarda bile 300 küsür veriyor çok garip geldi
  14. Oredarhyme

❌İndirim Bitti! PS5 Slim 1TB Oyun Konsolu 25,599TL🔥

Ucuz olmasının bşr sebebi var da ucuz
  15. Oredarhyme

❌İndirim Bitti! PS5 Slim 1TB Oyun Konsolu 25,599TL🔥

Aile hesabı ile birlikte(birkaç gün çalılarak istediğin her oyunu kütüohanene ekleyebilirsin) Asgari alan biri, 1 günlük parasıyla Rdr2 alabiliyor. Herkes için geçerli değil tabii ki. Ama o kadar da zor değil bence.
Geri