orewastriker isimli üyenin son içerikleri

1. orewastriker

Viper v3 pro vs lamzu maya x vs gpx süperlight 2

wraith fan boyu olmayın arkadaşlar, tamam güzel ürünler getiriyolar falan da, adamlar kaç bin tl lik üründe bile kargo kitliyor, taksit yok falan fişman, biraz kendi hakkınızı savunun, böyle pohpohlayıp babanızın dükkanıymış gibi alışveriş yaparsanız üzülürsünüz. Amazon, hepsiburadanın sunduğu...
  2. orewastriker

Viper v3 pro vs lamzu maya x vs gpx süperlight 2

gpx2 kullandim, anladığım kadarıyla düşünüyorsun, gp2 dex mi ne çıkmıştı onu kullanmadım, shape olarak daha iyi gibi ancak ve ancak ben alsam viper v3 pro alırdım, shape olsun gecikme olsun bence çok daha iyi gpx2 den. GPX2 kullanıp satmış biri olarak söylüyorum, bence gpx2 ye o paraları...
  3. orewastriker

Call of duty modern warfare 2-3 bedava xboxda

arkadaslar daha önce de yasandi, oyunu bosuna indirmeyin, ücretsiz falan olmadı, para istiyor oyunu indirdiğinizde oynayamıyorsunuz, kimse de yazmıyor, indirim adı altında şu iki oyunu ücretsiz diye paylasmayın lütfen, durum çok farklı.
  4. orewastriker

Motorda egzozdan haksız yere ceza yediğimi düşünüyorum.

İnanır mısın, dün çevirmeye girdik, sadece motorları alıyolardı, bi tane SC egzozlu R6 yı aldılar, cezasız saldılar, aralarındaki muhabbeti duymuş kuzenim, tanıdıkmış felan, 2 tane 450sr lının motorunu tanıyamadılar ayrıca çocuklar 30 dakika dil döktü orjinal diye, ki egzozları orjinaldi. R6...
  5. orewastriker

Sistemim ne kadar eder?

28 e vermeyi düsünüyorum, üstteki yazdığım her şey dahil, mouse, klavye vesaire.
  6. orewastriker

Sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar selamlar, ben sistemimi satmayı düsünüyorum. Mouse, klavye değil, aşağıdaki her şeyi satıyorum, set up olarak. Sizce ederi nedir? Hepsinin kutusu var bu arada, 2022 de alındılar, Monitörün arka jelatini bile duruyor. Mouse 2 ay önce alındı, garantisi var, ancak diğerlerinin yok...
Geri